سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در مورد کیفیت نان نکاتی بیان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - احمد اسماعیل زاده، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با حضور در برنامه صبح بخیر ایران در خصوص کیفیت نان‌و سبوس توضیحاتی ارائه کرد.

 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۱۴ ۰۴ آذر ۱۴۰۴
هر وقت حرف از نان میشود دعوا بر سر قیمتهای مختلف نان در نانواییهاست ولی مهمتر از همه کیفیت نان است که کامل نبست ،و بجز خسارت به سلامتی در گوارش و هضم ،بر بنیه ی انسان اثر منفی دارد
ناشناس
۱۲:۴۷ ۰۴ آذر ۱۴۰۴
لعنت خدا بر کسانیکه مد کرد و بنعت گذاشت تا سبوس گندم جدا شود و آرد نشاسته ای نان درست شود به دست ملت بدهند ۱۲ درصد ملت ایران چند ساله دیابتی شدند چند میلیون نفر این چند ساله بخاطر دیابت کلیه هاشون را از دست دادند و از دنیا رفتن تمام فامیلهای خودم از دیابت مردن
ناشناس
۱۲:۰۸ ۰۴ آذر ۱۴۰۴
این توضیحات را به اون مدیران بی خاصیت بگو از مردم عادی چه کاری ساخته است
ناشناس
۱۱:۲۱ ۰۴ آذر ۱۴۰۴
جدای از اینها ، قیمت سبوس حداکثر نصف قیمت گندم است
در حالیکه نانواییهای متخلف سبوس را گرانتر از آرد عرضه می کنند
علت اصلی این تخلفات ، آلوده بودن اتحادیه نانوایان است که
بسیاری از اعضاء آن در تعدادی نانوایی شریکند !!!!!