سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پدیده وارونگی دما در تهران شدت گرفته است

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تهران گفت: در شرایطی هستیم که لایه ارتفاعی و عمق اختلاط هوا بسیار پایین آمده و حتی یک عامل تشدیدکننده مانند پسماندسوزی می‌تواند در آلودگی تاثیر زیادی داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سعید بشیری روز سه‌شنبه در نشست بررسی نحوه اجرای مصوبات کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوا با اشاره به شدت گرفتن پدیده اینورژن (وارونگی دما) در تهران اظهار کرد: به دلیل پایداری وضعیت آب و هوایی، آلودگی از هر پهنه‌ای از بخش‌های غربی یا جنوبی و حتی نقاط مختلف درون شهری می‌تواند اثرگذاری داشته باشد و ما باید پیش‌بینی لازم را داشته باشیم.

وی تاکید کرد: در شرایط فعلی که پدیده وارونگی تشدید شده است همه دستگاه‌ها موظف هستند تا با هماهنگی کامل و به صورت عملی و جدی در راستای اقدامات موثر در راستای کاهش آلودگی هوا، وارد میدان شوند. بازدید‌های مرتبط با موضوع کاهش آلودگی هوا به‌صورت مستمر و منظم با حضور اعضا برگزار و پیگیری می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تهران ادامه داد: تکالیف در مصوبات کارگروه مواقع اضطرار آلودگی هوای تهران به طور کامل مشخص است و البته که استان تهران به‌دلیل وسعت و گستردگی پهنه‌ها شرایط خاصی دارد و نیازمند اقدام مشترک، سریع و هماهنگ است.

بشیری همچنین با اشاره به اهمیت رسیدگی به اجرای صحیح مصوبات ترافیکی در این ایام خاطرنشان کرد: ما باید اقدامات عملیاتی مشخص را به صورت جدی دنبال کنیم و اجرای صحیح مصوبات این کارگروه را بر مبنای جمع‌بندی امروز، بر محور اقدام و نتیجه پیش ببریم.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تهران نسبت به همراهی مدیران و دستگاه‌ها ابراز امیدواری کرد و افزود: اجرای مصوبات کارگروه اضطرار باید جدی گرفته شود و لازم است با همکاری همه دستگاه‌ها بتوانیم اقدامات موثر را در جهت کاهش آلودگی هوای شهر تهران اجرایی کنیم.

منبع: روابط‌عمومی فرمانداری تهران

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۵۶ ۰۵ آذر ۱۴۰۴
ایران در یک موقعیت آب و هوایی گرم و خشک واقع شده
بعد این خشک سالی در 50 سال گذشته تو کل جهان اتفاق افتاده حتی ترکیه نسبت به سالها قبل بارش کمتری داشته است بهترین کار درست مصرف کردن صرفه جویی و درست کردن اساسی ساختار آب رسانی است
ناشناس
۰۹:۵۲ ۰۵ آذر ۱۴۰۴
وقتی ابر بارور می کنید احتمالاً بتوان وارونگی دما را هم تغییر ایجاد کرد
ناشناس
۰۹:۳۹ ۰۵ آذر ۱۴۰۴
مازوت سوزی تو اصفهان،الودگی ذوب اهن و نیروگاه وپالایشگاه و فولاد
به جامقاله نوشتن مطالبه گرباشید به عنوان ی خبرگذاری
هرچندشماهم براتون تعریف میشه چی بنویسید چی ننویسید
ناشناس
۰۹:۱۳ ۰۵ آذر ۱۴۰۴
تمام تعمیر کارای ماشین وسط مردم سر کوچه هر محله ای سه چهار تا تعمیرات ماشین و گریس باز شده اصلا شهراری توجه نمیکنه گند زدن به اسفالت و زیبای و الودگی هوا
ناشناس
۰۹:۰۰ ۰۵ آذر ۱۴۰۴
حالا برو مازوت بسوزون
کشور روی گازه تابستانش سخت زمستانش سخت
راستی آقای زمستان سخت کجاست؟
H
۰۸:۴۶ ۰۵ آذر ۱۴۰۴
جمع کنید بابا مسخره بازی رو جلسه جلسه راه انداختید همه جا روتعطیل کنید نزارید کسی تردد کنه مسخرشودراوردین بلدنیستین فقط یک مشت حرف مفت
محمود
۰۸:۳۹ ۰۵ آذر ۱۴۰۴
این جلسات و کار گروهای شما تا حالا به هیچ دردی نخورده و تا اخر هم نخواهد خورد
علی کدخدائی
۰۸:۲۸ ۰۵ آذر ۱۴۰۴
داداش خود ما با این وضعیت اقتصادی وارونه شدیم میخواهید هوا وارونه نشه؟
والا با این نوناشون به خداااااااا
ناشناس
۰۷:۴۴ ۰۵ آذر ۱۴۰۴
شیفتگان افزایش جمعیت و در پی اون افزایش خودرو و ترافیک و آلودگی هوا، باید پاسخگو و‌پیگرد قضایی شوند
ناشناس
۰۶:۵۲ ۰۵ آذر ۱۴۰۴
حالا هی ماشین آشغال تولید و از چین وارد کنید و سه برابر بندازید به مردم،خداروشکر اونایی هم که از این سیستم دفاع میکنن هم خودشون هم زن و بچشون با این الودگی خیلی زود سرطان میگیرن
علی کدخدائی
۰۸:۲۹ ۰۵ آذر ۱۴۰۴
داداش به خدا ماشین چینه از تولیدات ایران فرغون و سایپال بهتره
جدی میگما شوخی نمیکنم
والا
ناشناس
۰۵:۴۸ ۰۵ آذر ۱۴۰۴
خودرو اتوبسها برقی کنید کارخونه ها رو دور کنید از وسط شهر
ناشناس
۰۲:۱۹ ۰۵ آذر ۱۴۰۴
سالهای سال وضع آلودگی هوا همینه و بدتر شده !، تازه به نتیجه رسیدید دستگاه ها باید گاری بکنند ؟! اونم معلومه هیچوقت کار اساسی انجام نشده و نمیشه !!!!!!
ناشناس
۰۰:۲۱ ۰۵ آذر ۱۴۰۴
اشکالی ندارد عوضش ما بمب اتم داریم
علی کدخدائی
۰۸:۳۰ ۰۵ آذر ۱۴۰۴
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ناشناس
۰۰:۱۱ ۰۵ آذر ۱۴۰۴
خدا به فریادمون برسه. لااقل بادی بوزه. ای کاش می شد همه ما از خودروهامون استفاده نمی کردیم تا این وضع وخیم تمام شود
ناشناس
۰۹:۴۵ ۰۵ آذر ۱۴۰۴
اینهمه پول خودرو ندادم که ازش استفاده نکنم. من که شخصا رفاه و آسایش خانواده ام رو به هر چیزی ترجیح میدم . تازه توی این روزهای آلوده لزوم استفاده از خودرو بیشتر هم میشه. نمیشه بچه ها رو بدون خودرو توی هوای آلوده برد بیرون. لاقل توی ماشین درب و پنجره بسته است و در امان هستند.