سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رامین رضاییان باز هم حاشیه ساز شد

این همه حاشیه حتی برای یک بازیکن فیکس که ۹۰ دقیقه در زمین حضور داشته، بسیار زیاد است چه برسد به بازیکنی که در نیمه دوم به میدان آمده و کار خاصی هم نکرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - رامین رضاییان مثل اکثر بازی‌های این فصل جایی در ترکیب اصلی استقلال نداشت و به همراه روزبه چشمی و دیگر بازیکنان ذخیره، روی نیمکت نشسته بود، اما از زمانی که به نظر می‌رسید سایپنتو قصد دارد او را به زمین بفرستد تا زمان خروج از ورزشگاه، در متن چند اتفاق جنجالی قرار گرفت.

یک- در اواسط نیمه دوم ساپینتو تصمیم می‌گیرد که رامین رضاییان به زمین بفرستد. رامین از روی نیمکت بلند می‌شود تا پیراهن تیم را بپوشد و به زمین برود، اما در آخرین لحظات تصمیم ساپینتو عوض می‌شود و به رامین اعلام می‌کنند که ساپینتو منصرف شده است. او هم با شنیدن این ماجرا عصبانی می‌شود و بعد از کمی جر و بحث و نشان دادن عصبانیتش، پیراهن تیم را به سمت نیمکت پرت می‌کند. تصاویر این اتفاق توسط عکاسان حاضر در استادیوم ثبت و ضبط شده و امکان انکارش وجود ندارد.

دو- بعد از فروکش کردن عصبانیت ناشی از تغییر تصمیم ساپینتو، رضاییان به سمت نیمکت می‌رود تا بنشیند. او قصد داشت روی صندلی‌ای بنشیند که در کنار روزبه چشمی باشد، اما جایی که ابوالفضل جلالی نشسته بود، این امکان را از او گرفته بود. رامین با چهره‌ای حق به جانب از جلالی می‌خواهد جایش را عوض کند تا او کنار روزبه چشمی بنشیند، اما جلالی قبول نمی‌کند و همین باعث می‌شود بین این دو نفر یک بحث کوتاه به وجود بیاید. اما سرانجام جلالی کوتاه می‌آید و ماجرا ختم به خیر می‌شود.

سه- بعد از پایان بازی، بازیکنان از میکسدزون عبور می‌کنند و خبرنگاران با تعدادی از آنها مصاحبه می‌کنند. رامین رضاییان هم یکی از بازیکنانی است که مورد توجه خبرنگاران قرار دارد. آنها سوالاتی از رضاییان می‌پرسند و رامین در پاسخ به این سوالات حرف‌هایی می‌زند که نشان می‌دهد او چقدر از وضعیتش در استقلال ناراضی است. در مصاحبه او آنقدر اعتراض و ناراحتی دیده می‌شود که برای او دردسر ایجاد کرده است. امروز یکی از سایت‌های خبری مدعی شد که او به کمیته انضباطی باشگاه دعوت شده تا به برخی سوالات پاسخ قانع‌کننده بدهد.

چهار- آخرین پرده از نمایش جنجالی دیشب رامین رضاییان! در حالی که همه بازیکنان استقلال، از فیکس‌ها بگیرید تا ذخیره‌ها، سوار اتوبوس تیم می‌شوند تا با هم ورزشگاه را ترک کنند، رضاییان و چشمی سوار بر خودروی شخصی یکی از نزدیکان‌شان می‌شوند و در حالی که خودروی آنها در محاصره هواداران استقلال قرار دارد، به تدریج سرعت می‌گیرد و این دو نفر جدا از سایرین ورزشگاه را ترک می‌کنند. این اتفاق قبلا هم یک بار رخ داده بود و رضاییان جدا از سایر نفرات تیم، با خودروی شخصی ورزشگاه را ترک کرده بود.

این همه حاشیه حتی برای یک بازیکن فیکس که ۹۰ دقیقه در زمین حضور داشته، بسیار زیاد است چه برسد به بازیکنی که در نیمه دوم به میدان آمده و کار خاصی هم نکرده است. شاید دلیل احضار او به کمیته انضباطی، فقط مصاحبه‌اش نباشد و او باید به خاطر همه اتفاقاتی که دیشب رخ داده و او در متن آنها قرار داشته، پاسخگو باشد.

منبع: همشهری آنلاین

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۰۶ ۰۸ آذر ۱۴۰۴
چرا این خبر پیگیری نمی کنید ؟

نامه شمس‌آذر به فدراسیون برای کناره‌گیری از لیگ

باشگاه شمس‌آذر در اعتراض به داوری فاجعه‌بار بازی مقابل تیم پرسپولیس، طی نامه‌ای به فدراسیون فوتبال از ادامه رقابت‌های لیگ برتر کناره‌گیری خواهد کرد.
ناشناس
۰۷:۰۴ ۰۸ آذر ۱۴۰۴
یه پنالتی برا استقلال تو دربی
ناشناس
۲۱:۴۲ ۰۷ آذر ۱۴۰۴
حیف پولی که به این به درد نخورهای بی ارزش داده میشه بدبختی فوتبال شون هم خوب نیست
ناشناس
۱۵:۳۶ ۰۷ آذر ۱۴۰۴
خودتان این افراد پوچ و بی ارزشو گنده کردین.
ناشناس
۱۵:۱۲ ۰۷ آذر ۱۴۰۴
من ی پرسپولیسی هستم ولی خداییش رامین بهترین بازیکن استقلال بود چطو نیمکت نشین شد؟؟؟؟
ناشناس
۱۴:۴۸ ۰۷ آذر ۱۴۰۴
روزبه دیگه تو هم باید بشینی استراحت کنی.
جاتو بده به جوونا.
رضاییان هم بیش از حددددد مغرور شده.
ناشناس
۲۳:۲۶ ۰۸ آذر ۱۴۰۴
تو جام جهانی غیر از طارمی که بقیه مهاجما انگار رفته بودن پیک نیک . بازم این دو تا یه گلی زدن
ناشناس
۱۴:۴۴ ۰۷ آذر ۱۴۰۴
بازیکنی که خودرا بالاتر از دیگران ببیند بدرد تیم نمی خورد
ناشناس
۱۴:۴۳ ۰۷ آذر ۱۴۰۴
بی اندازید دور برید ازلیگ دو بازیکن بخارا اینها گیرتان می آید پول مفت حار کرده
ناشناس
۱۳:۴۹ ۰۷ آذر ۱۴۰۴
بازیکن گران قیمتِ تاریخ مصرف گذشته
ناشناس
۱۳:۴۸ ۰۷ آذر ۱۴۰۴
رسانه های پیروزی این روزها خوب دارن واسه تیمشون سنگ تموم میزارن
ناشناس
۱۴:۳۳ ۰۷ آذر ۱۴۰۴
دوچرخه سواران مو می بینند و برانکو پیچش مو
ناشناس
۰۷:۰۵ ۰۸ آذر ۱۴۰۴
یه پنالتی برا دوچرخه
ناشناس
۱۳:۴۵ ۰۷ آذر ۱۴۰۴
امثال این دوزاریا جای فوتبالیست‌های مشهور جهان که اینقدر متواضع هستن باشم چکار میکنن،خدا خر رو میبینه بهش شاخ نمیدن
ناشناس
۱۳:۲۲ ۰۷ آذر ۱۴۰۴
هیچ توقعی از رامین و امثال او که، به پیراهن هایی که بر تن کرده اند و می کنند احترام نمی گذارند نداریم. خیلی از بازیکنان تاریخ مصرف دارند اماان هایی که تظاهر و عوام فریبی ننی کنند و صادقانه به مردم و فوتبال دوستان و بازیکنان هم دسته و حتی تیم های رقیب احترام می گذارند در دل ها ماندنی خواهند شد. رامین بی راهه رفته و حتی جایش در آبم ملی به دلیل ضعف در دفاع و عدم کنترل کافی بر عصبانیتش و حضور در درگیری هایی که بهش ربط ندارد (نگویید غیرت) جایی ندارد و این رامین، باعث صعف تیم خواهد شد.
ناشناس
۱۳:۱۴ ۰۷ آذر ۱۴۰۴
باز حاشیه سازی رسانه های پرسپولیسی قبل دربی شروع شد
ناشناس
۰۷:۰۷ ۰۸ آذر ۱۴۰۴
بگم یه پنالتی بگیرن کافیه؟ می خوای وار گل هم براتون بزنه؟
ناشناس
۱۲:۵۹ ۰۷ آذر ۱۴۰۴
آقا هر چی شما میگید درست فقط یه کاری بکنید این دیگه گذرش به اصفهان و سپاهان نخوره بازیکن افاده ای مودی چند شخصیتی که فقط برا تیمش حاشیه درست میکنه به درد در دبه ترشی میخوره و بس
ناشناس
۱۲:۵۰ ۰۷ آذر ۱۴۰۴
پول زیادی
ناشناس
۱۲:۴۸ ۰۷ آذر ۱۴۰۴
این ها همه نتیجه بازیکن سالاری هستش دیدید که یه مدت ذخیره که بود بازیکن جانشینش بسیار عالی و تاثیرگذار بازی کرد پس هر موقع حاشیه درست کرد تحویل کمیته انضباطی باشگاه داده شود