سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهروندخبرنگار خراسان شمالی؛

گلایه اهالی روستای قلی جاجرم از مسدود شدن جاده

شهروندخبرنگار ما با ارسال پیامی از مسئولان درخواست کرد تا نسبت به احداث جاده روستای مسدود شده روستای قلی در شهرستان قلی اقدام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان - به گفته شهروندخبرنگار ما اهالی روستای قلی در شهرستان جاجرم شهر سنخواست در استان شمالی به دلیل احداث جاده جدید بجنورد به جاجرم مسیر دسترسی به روستا مسدود شده مردم و گردشگران نمی‌توانند به راحتی وارد روستا شوند.
وی با ارسال پیامی خواستار رسیدگی به این مشکل شد.

متن پیام شهروندخبرنگار
با سلام و احترام من علی عزیزی از اهالی روستای قلی در شهرستان جاجرم شهر سنخواست در استان خراسان شمالی هستم. این روستای با جمعیت بیش از ۲۵۰۰ نفر، محل قرارگیری تنها اثر ثبت جهانی استان خراسان شمالی یعنی «رباط قلی» است. متأسفانه با احداث جاده جدید بجنورد ـ جاجرم ـ درق، مسیر دسترسی به روستا مسدود شده مردم و گردشگران نمی‌توانند به راحتی وارد روستا شوند. مسیر پیشنهادی برای اتصال راه روستایی به جاده اصلی کمتر از دو کیلومتر است، لطفاً به مردم روستا قلی کمک کنید تا مورد توجه مسئولان و بررسی کارشناسی و اصلاح مسیر را تا دسترسی به روستا و حفظ ظرفیت‌های گردشگری و فرهنگی آن ممکن شود.

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.