سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:

بیمه خویش‌فرما برای رانندگان تاکسی اینترنتی مطلوب نیست

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: در سطح کشور لازم است رانندگان تاکسی اینترنتی از قوانین حمایتی برخوردار شوند. 

باشگاه خبرنگاران جوان- سیدمحمد جمالیان، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به بررسی پوشش بیمه‌ای رانندگان تاکسی‌های اینترنتی در مجلس گفت: در این زمینه هم شرکت‌های فعال در حوزه تاکسی‌های اینترنتی، هم دولت و نیز مجلس باید کمک کنیم تا قوانین بیمه‌ای مربوطه با کمترین هزینه برای رانندگان به تصویب برسد.

جمالیان با بیان اینکه قوانین و دستورالعمل‌های اجرایی کشور باید با شرایط فعلی جامعه همخوانی داشته باشد، افزود: امروزه با توجه به پیدایش و پیشرفت خدمات الکترونیک، مشاغل جدیدی به‌وجود آمده است که از جمله آن تاکسی‌های اینترنتی است.

وی ادامه داد: تاکسی‌های اینترنتی با اقبال توجه مردم مواجه شده‌اند و مشاهده می‌شود که در سطح کشور افراد زیادی وارد این عرصه شغلی شده‌اند و لازم است تا از قوانین حمایتی برخوردار شوند.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس افزود: برخورداری از پوشش بیمه‌ای از مباحث مهم این رانندگان به‌شمار می‌رود و اکثر نمایندگان مجلس با این مسئله موافق هستند که باید قوانین بیمه‌ای برای شغل تاکسی‌های اینترنتی وضع شود.

جمالیان اعلام کرد: همچنین سازمان تأمین‌اجتماعی همکاری قابل قبول و خوبی را با کمیسیون اجتماعی مجلس دارد و طی جلساتی زوایای برخورداری از پوشش بیمه‌ای بحث و بررسی شده است.

او افزود: ما نه تنها از پوشش بیمه‌ای رانندگان اینترنتی حمایت می‌کنیم، بلکه با توجه به گسترش هوش مصنوعی، باید به فکر سایر مشاغل مبتنی بر فناوری‌های نوین باشیم و برای پوشش بیمه‌ای آنها چاره‌اندیشی کنیم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید براینکه نوع بیمه رانندگان تاکسی‌های اینترنتی بسیار مهم است، گفت: اگر قرار بود که این افراد برای پوشش بیمه‌ای خود، راسا اقدام می‌کردند و از انواع بیمه‌های خویش‌فرمایی استفاده می‌کردند، دیگر بحث بیمه‌ای آنها این‌همه قیل‌وقال نداشت، زیرا تجربه سال‌های اخیر نشان داده این نوع پوشش بیمه‌ای کارامدی و گستردگی لازم را ندارد و مورد استقبال راننده هم قرار نمی‌گیرد.

جمالیان ادامه داد: نوع پوشش بیمه‌ای که مد نظر نمایندگان مجلس قرار دارد از نوع اجتماعی است و برای این منظور باید شرکت‌های فعال در حوزه حمل‌ونقل اینترنتی کمک کنند تا هزینه‌های پوشش بیمه‌ای رانندگان تامین شود.

او اعلام کرد: اگر قرار باشد که هزینه‌های مذکور را به رانندگان اضافه کنیم، آنها نیز هزینه‌ها را روی کرایه‌ها خواهند آورد و بنابراین شرکت‌ها باید کمک کنند تا با کمترین میزان هزینه‌های پوشش بیمه‌ای رانندگان را تصویب کنیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۵۲ ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بقیه تاکسی ها آدم نیستند فقط تاکسی اینترنتی ببینید در این کشور چقدر حق خوری وجود دارد عدالتی وجود ندارد حتی برای رانندگان تاکسی
ناشناس
۱۰:۲۶ ۱۲ آذر ۱۴۰۴
قبل از تصمیم در مورد بیمه خویش کارفرما ، بایستی
اشکالات و نارساییهای قانونی بیمه شخص ثالث مرتفع
شود و،،،،،،،،،،،،!!!
ناشناس
۰۸:۴۳ ۱۲ آذر ۱۴۰۴
همبن الان پول سوخت در نمیاد با این کرایه ها
ناشناس
۱۰:۵۱ ۱۲ آذر ۱۴۰۴
مگه روزی چقدر سوخت میزنی؟ قاچاق سوخت میکنی ؟ باک اضافه داری؟ خودروی پوششی برای قاچاق ؟ اسنپ روزی 2 تا 3 درآمد داره شما 60 تا 3000 تومنی هم بزنی میشه 180 تومن. بقیش رو چیکار میکنی؟ تازه با 60 تا ، لگن هم داشته باشی و صدی بیست بسوزونه ،بازم 300 تا راه میره. در حالی که خودتو بکشی نمیتونی اینقدر یک روزه توی شهر راه بری. 300 کیلومتر یعنی 15 تا مسیر 20 کیلومتری که کرایه هر کدومش دست کم 250 تومنه. تازه اگه برگشت ها رو هم خالی برگردی ، میشه 7 تا 250 تومن که روزی یک و نیم میشه با ماشین لگنی که صدی بیست میسوزونه . داری دروغ میگی. دروغ گو.