سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کشف ۳۷ میلیاردی احشام قاچاق در مازندران

رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران از کشف ۳۷ راس دام سنگین در عملیات مبارزه با قاچاق و خروج غیر مجاز دام زنده از استان مازندران به ارزش ۳۷ میلیارد ریال در محور نکا به ساری خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده - سرهنگ سامع خورشاد رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران گفت: با توجه به افزایش خروج غیرمجاز دام از استان مازندران به مقصد استان‌های همجوار و تبعات ناشی از خروج غیرمجاز دام زنده به ویژه افزایش قیمت و کمبود گوشت قرمز در سطح مازندران، مبارزه با قاچاق و خروج غیرمجاز دام زنده در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.

او افزود: در اجرای این ماموریت، ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران، ۲ خودروی ایسوز حامل احشام سنگین را که بدون مجوز از دامپزشکی در حال طی طریق بوده در محور نکا به ساری شناسایی و توقیف کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران از کشف ۳۷ راس دام قاچاق فاقد مجوز حمل از خودرو‌های مورد نظر به ارزشی بالغ بر ۳۷ میلیارد ریال خبر داد و گفت: رانندگان خودرو پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.

سرهنگ خورشاد در خاتمه از هموطنان خواست: در صورت مشاهده هرگونه جرایم اقتصادی و قاچاق کالا، موضوع را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.