سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کنعانی زادگان: حسرت ۸ ساله استقلال برای برد ۹ ساله شد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که حسرت ۸ ساله استقلال برای برد ۹ ساله شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - محمدحسین کنعانی‌زادگان مدافع تیم فوتبال پرسپولیس  پس از تساوی  مقابل استقلال در مورد درگیری با سرژ اوریه گفت: متاسفانه اوریه با سحرخیزان درگیر شد. احترام در فوتبال مهم است و به خود سحرخیزان هم گفتم. من وسط رفتم که مشکلی پیش نیاید. او خیلی عصبی بود و دوست هم داشت که بازی را ببریم . موضوع  خاصی بین آنها رد و بدل نشده و ظاهرا به خاطر پرتاب بطری هواداران بوده که اوریه موضوع را به داور گفته است. 

او ادامه داد: برای استقلال احترام قائل هستیم، اما امروز بازی خوبی بود. استقلال ۹۰ دقیقه از نیمه خود بالا نیامد و منتظر اشتباه ما بود. آنها در یکی دو صحنه موفق  به ضد حمله شدند. ما بدشانسی هم آوردیم و گل نزدیم. حسرت ۸ ساله استقلال برای برد ۹ ساله شد.

بازیکن سابق پرسپولیس در مورد بازگشت اوسمار گفت: از وقتی او آمده همدلی بیشتر شده است. به کسی قول نمی دهیم که قهرمان می شویم اما بازی به بازی جلو می‌رویم. 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.