سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آیین تکریم و معارفه مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان+ تصاویر

امروز در آیینی با حضور مسئولان استانی و کشوری سرهنگ کامیارمهدی پور به عنوان مدیرکل جدید حفظ آثار و نشرارزش‌های دفاع مقدس گیلان معرفی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ سمیه بشارتی _ امیر سرتیپ نبی سهرابی جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور،  امروز در آئین تکریم و معارفه مدیرکل حفظ آثار و نشرارزش‌های دفاع مقدس استان گیلان در سالن غدیر استانداری اظهار کرد: گیلان در دوران هشت سال دفاع مقدس خوش درخشید.‌


جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور با بیان اینکه فاز اول موزه دفاع مقدس گیلان با پشتیبانی استانداری و دیگر دستگاهها تکمیل شده است، گفت : این پروژه فرهنگی در فرهنگ و انتقال پیام دفاع مقدس بسیار حائز اهمیت  است و سعی براین است فازهای باقی مانده در سالهای آینده تکمیل شود. 


وی به نقش گیلان در دوران دفاع مقدس نقش تعیین کننده بود، گفت : گیلان نقش پشتیبانی از جوانان در دوران جنگ و جبهه  برعهده داشت. 

 سهرابی  به اتحاد ملی ملت ایران اشاره و خاطر نشان ساخت : کشور ما مورد تهدید دشمن و استکبار جهانی قرار داشت لذا با اتحاد ملی دشمنان مایوس شدند،  قدرت ایران  و قدرت ملی بیش از پیش در جنگ ۱۲ روزه به جهانیان نشان داده شد و درک کردند،  اتحاد ملی ایران با هجوم دشمنان افزایش می یابد.  

 وی با تاکید بر اینکه دشمن نمی تواند بین ملت ما تفرقه ایجاد کند، تصریح کرد: در جنگ ۱۲ روزه دشمن با  شکست مواجه شد،‌ اکنون نیز  با اتحاد ملی  دشمن  جرات  تجاوز به خاک وطن را نخواهند داشت .


جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور با بیان اینکه ماموریت بنیاد انتقال پیام است،  افزود: جمع آوری اسناد جنگ ۱۲ روزه از ابعاد مختلف مورد توجه قرار گیرد‌. 

وی تصریح کرد: تیم تخصصی در این زمینه  تشکیل و اسناد جنگ ۱۲ روزه در این استان جمع آوری و ثبت شود.‌

سهرابی اظهار داشت : هدف گذاری بنیاد حفظ آثار و نشرارزش‌های دفاع مقدس جوانان و نوجوانان باشد.

در این آیین هادی حق شناس،  استاندار گیلان با بیان اینکه مردم گیلان از دیار باز تا کنون نقش ارزنده ای در مبارزه با دشمنان داشتند، گفت : میرزا کوچک جنگلی  که در دفاع از وطن و اسلام به عنوان مینیاتور جمهوری اسلامی شمرده می شود.  


استاندار گیلان با اشاره به اینکه جنگ ۱۲ روزه یکی از افتخارات و اقتدار ملی کشور بودو افزود: روایت های مبارزان و اتحاد ملی این مرز بوم به زبان هنر برای  نسل جدید بیان  شود . 

در این آیین از فعالیت های سرهنگ حبیبی مدیر کل اسبق بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان تجلیل و سرهنگ کامیار مهدی پور به عنوان مدیر کل جدید این بنیاد در استان معرفی شد.

 

برچسب ها: معارفه ، حفظ آثار
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.