سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اجرای پویش درختکاری «در سایه مادر» در اردبیل

مدیر کل منابع طبیعی استان اردبیل از اجرای پویش درختکاری «در سایه مادر» بمناسبت روز مادر همزمان با سراسر کشور در اردبیل خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - شهامت هدایت گفت: پویش درختکاری «در سایه مادر» عنوان یک برنامه فرهنگی است که در ادامه طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت به دستور مقام معظم رهبری اجرا می‌شود.

او افزود: این پویش در واقع به نوعی یادآور پیوند انسان با طبیعت و تأکید بر اهمیت مشارکت عمومی در حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: پویش درختکاری «در سایه مادر» فرصتی است برای هر ایرانی که با کاشت یک درخت، در حفظ منابع طبیعی و محیط زیست و گرامیداشت مقام مادر، سهمی داشته باشد.

هدایت افزود: این پویش درختکاری همزمان با سراسر کشور در روز پنجشنبه بیستم آذر ساعت ۱۰ صبح با حضور مردم و مسئولان ارشد استانی برگزار خواهد شد.

منبع: منابع طبیعی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.