سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

متخصص طب سنتی در مورد بهترین میوه برای فصل زمستان نکاتی بیان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - علی اصغر زنده دل، متخصص طب سنتی با حضور در برنامه صبحانه ایرانی در خصوص خواص میوه به برای فصل زمستان‌ توضیحاتی ارائه کرد.

 

 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۴۶ ۰۱ دی ۱۴۰۴
به سبب یبوست میشود..و بخصوص برای سالمندان خطرناک است و سبب انسداد روده هم میشود..و باید از ر خوردن آن پرهیز کنید
ناشناس
۱۹:۴۴ ۰۱ دی ۱۴۰۴
به کیلویی ۱۲۰ هزار تومان یعنی چهار عدد به یک کیلو شود میشود دانه ای ۳۰ هزار تومان یعنی گرونی چنان سرعت گرفته خط پایانی را هم گذر کرده به چنان چنین شتابان.
ناشناس
۱۹:۴۲ ۰۱ دی ۱۴۰۴
تو فصل سرد بهترین خورشت را با به میتونید درست کنید با پلو میل کنید مثل خورشت قیمه هست فقط بجای رب گوجه رب انار میخواد و به را نگینی خورد میشه و کمی داخل روغن سرخ میشود و ۱۵ دقیقه آخر پخت اضافه میشود : و درضمن آبگوشت به هم خیلی مفید هست گوشت نخود لوبیا سفید و گوجه و به یک عدد از وسط نصف شده تمیز شده آخر کار مواد آبگوشت کوبیده میشود در فصل سرما هرچی غذای گرمی مصرف شود برای بدن مفید هست.
ناشناس
۰۳:۳۴ ۰۲ دی ۱۴۰۴
خودم میداندم مفید هست خدا چیزی بدی را نیافریده فقط مشکل پول است با این گرانی بیکاری تورم
ناشناس
۱۷:۰۵ ۰۱ دی ۱۴۰۴
آقای زنده دل میوه به عالی هست هم تازش هم مرباش هم تو خورشت هم خشکش تو چای اما حیف که جیبمون اجازه خریدش رو نمیده برادر بزرگوار
ناشناس
۱۱:۲۷ ۰۱ دی ۱۴۰۴
پرزهای معده را بازسازی می کند