سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عرضه آزمایشی بنزین سوپر وارداتی با خودرو‌های سیار از امروز

وزیر نفت از شروع عرضه بنزین سوپر وارداتی از امروز خبر داد و اعلام کرد این طرح به‌صورت آزمایشی و از طریق ۵ خودروی سیار اجرا می‌شود تا میزان استقبال بازار سنجیده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - محسن پاک‌نژاد وزیر نفت از آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی از امروز (۴ دی ماه ) خبر داد و گفت: این سوخت در فاز نخست از طریق ۵ خودروی سیار عرضه می‌شود و به‌صورت آزمایشی در حال سنجش بازار است. با توجه به اینکه واردات توسط بخش خصوصی و غیردولتی انجام می‌شود، هدف این مرحله بررسی میزان استقبال مصرف‌کنندگان نسبت به قیمت تمام‌شده است.

وی افزود: تاکنون بیش از ۱۷ تا ۱۸ شرکت مجوز واردات بنزین سوپر را دریافت کرده‌اند، اما ورود عملی آن‌ها به بازار منوط به ارزیابی شرایط عرضه و تقاضاست. در صورت استقبال، سایر شرکت‌ها نیز به این فرآیند اضافه می‌شوند و حجم عرضه افزایش خواهد یافت.

وزیر نفت با تأکید بر اینکه قیمت این بنزین بر اساس قیمت تمام‌شده تعیین می‌شود، تصریح کرد: قیمت نهایی شامل هزینه خرید، حمل، توزیع و حاشیه سود منطقی است و این فرآیند تحت نظارت انجام می‌شود تا از هرگونه سوءاستفاده جلوگیری شود.

وی در گفت‌وگو با صدا ‌و سیما خاطرنشان کرد: عرضه بنزین سوپر وارداتی خارج از نظام سهمیه‌بندی فعلی است و هیچ تغییری در سهمیه‌ها ایجاد نشده است. سهمیه ۶۰ لیتر با قیمت ۱۵۰۰ تومان، ۱۰۰ لیتر با قیمت ۳۰۰۰ تومان و قیمت بنزین آزاد با کارت جایگاه ۵۰۰۰ تومان همچنان به قوت خود باقی است. این طرح صرفاً خدمتی برای افرادی است که تمایل به استفاده از بنزین سوپر دارند و در صورت تمایل می‌توانند آن را با قیمت تعیین‌شده خریداری کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۷:۴۲ ۰۵ دی ۱۴۰۴
کلا قیمت بنزین سوپر همین قدر باید باشه چه صادراتی چه تولید داخل

بنزین سوپر یک کالای لوکس هست نباید مفت و با یارانه مردم دو دستی تقدیم ثروتمندان کرد
ناشناس
۰۷:۱۰ ۰۵ دی ۱۴۰۴
والا لیتری ۸۰ تومن که پولی نیس برای پولدارا..باید زیر۳۰۰ تومن نباشه
ناشناس
۰۶:۰۱ ۰۵ دی ۱۴۰۴
واردات بنزین با این تورم ودلار منطقی نیست فقط اجازه واردات اقلام مصرفی خانوار را بدهید مثل برنج وروغن ومواد خوراکی در این زمان هزینه اضافی ممنوع.
ناشناس
۰۲:۰۴ ۰۵ دی ۱۴۰۴
این قیمت تعیین شده چنداست چرا رسما اعلام نمی کنید قیمت انهم زیر میزی است
محمد
۰۰:۱۱ ۰۵ دی ۱۴۰۴
با 5 تا خودرو می خواین کشف قیمت کنید ؟؟؟؟ وای
اکبر اسدی
۲۲:۲۷ ۰۴ دی ۱۴۰۴
بنزین ۸۰هزارتومانی را برای کسانی وارد کردید که خودروهای چند ده میلیاردی دارند،چرا؟؟؟؟!!!!آنها با پول های بادآورده یک باک میزنند چند میلیون تومان و ما با افزایش گرانی های ناشی از این قیمت ها باید زندگیمان سیاه و سیاه تر شود؟؟؟!!!
چرا بفکر مردم نیستید؟!!!
ناشناس
۲۱:۲۳ ۰۴ دی ۱۴۰۴
خدا به زمین گرم بنشونتون
ناشناس
۲۰:۲۸ ۰۴ دی ۱۴۰۴
لیتر ۸۰ که دیگه خودش سوءاستفاده هستش بعد شما میخواهید جلو سوءاستفاده رو بگیرید عجب بابا
ناشناس
۱۹:۵۸ ۰۴ دی ۱۴۰۴
دولت مدعی و حکومت عدالت محور راستگو ، ارز کشور رو تو این تحریمها و .. که به سختی بدست میاره بنزین را به پولدارها ، با خودروهای سیار درب خونه شون تحویل میده . یه وقت آب تو دلشون تکون نخوره. اونوقت بقیه مردم تو سختی و بدبختی با این دلار گرون تو خرج یومیه مون موندیم . آیا واقعا دلار و ارز نیست یا برای مردم فقیر و درمانده نیست؟ الگوی شما کیه چه دین و مذهبی دارین؟
گدا
۱۹:۰۴ ۰۴ دی ۱۴۰۴
چرا خجالت می کشید بگین لیتری چنده؟!
ناشناس
۰۶:۵۹ ۰۵ دی ۱۴۰۴
خجالت بکشن؟!!!
داداش اینا هر سال ۳۰۰ درصد تورم ایجاد میکنن حقوق ها رو ۲۰ درصد میبرن بالا خجالت نمی کشن میخوای از اعلام قیمت خجالت بکشن؟!