سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پرواز دوباره عقاب صحرایی نجات یافته از سیم برق بر فراز آسمان + فیلم

عقاب صحرایی که در سیم برق در محدوده شهرستان بیضا گرفتار شده بود، بار دیگر بر فراز طبیعت پرواز کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مژده عینی - سعید دهقان، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بیضا، اظهار کرد: یک بهله عقاب صحرایی که در سیم برق در محدوده شهرستان بیضا گرفتار شده بود، با همکاری دستگاه‌های مسئول نجات یافت و به طبیعت بازگشت.

او افزود: این اقدام پس از تماس تلفنی فرمانده انتظامی شهرستان بیضا و هماهنگی با ارگان‌های ذیربط انجام شد و با همکاری اداره برق بیضا و همراهی همیار محیط زیست، محمد رادمهر، عملیات رهاسازی با موفقیت انجام گرفت.

دهقان با اشاره به اهمیت حفاظت از حیات وحش، همکاری بین دستگاهی را عامل اصلی پیشگیری از آسیب به گونه‌های ارزشمند جانوری دانست و بر تداوم این تعامل‌ها تأکید کرد.

بیضا شهری در بخش مرکزی شهرستان بیضا است و در فاصله ۵۵ کیلومتری شیراز قرار دارد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۵۲ ۰۷ دی ۱۴۰۴
آفرین بر غیرت و جوان مردی همه شما .
ناشناس
۱۷:۱۹ ۰۷ دی ۱۴۰۴
چجوری برا خودشون پپسی باز می کنند.
برا انجام وظیفه هم باید ازشون تشکر کرد
ناشناس
۱۴:۵۱ ۰۷ دی ۱۴۰۴
احسنت.
*
۱۴:۱۸ ۰۷ دی ۱۴۰۴
تشکر از پلیس ، محیط بانان ، اداره برق و همه عزیزان آفرین
ناشناس
۱۳:۴۵ ۰۷ دی ۱۴۰۴
با سلام،
خدا خیر دنیا و آخرت نصیبتان نماید. احترام به طبیعت و محیط زیست و حفظ و نگهداری آن و مخلوقات خداوند = مورد لطف و رحمت الهی قرار گرفتن.