سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ورود سامانه بارشی جدید از غروب چهارشنبه به آذربایجان غربی

از اواخر وقت چهارشنبه ۱۰ دیماه سامانه بارشی جدید کلیه مناطق آذربایجان غربی را تحت پوشش قرار می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطمه خاجی زاده-مدیرکل هواشناسی آذربایجان غربی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما گفت: این سامانه بصورت بارش برف و باران، وزش باد گاهی شدید، مه گرفتگی و کاهش دما، کلیه مناطق استان را در بر میگیرد.
محمد قربانپور یاد آور شد: در ساعات گذشته، پیرانشهر با ۲۳ میلی متر، سردشت ۲۰ میلی متر و اشنویه با ۱۴ میلی متر بیشترین میزان بارش برف در استان را به خود اختصاص دادند، که ارتفاع برف در اشنویه و پیرانشهر ۳۰ سانتی متر گزارش شده است، همچنین میزان بارش برف در ارومیه نیز ۶ میلیمتر با ارتفاع ۷ سانتی متر برف بوده است.
وی در ادامه با اعلام اینکه سامانه جدید بارشی شنبه ۱۳ دیماه از منطقه خارج خواهد شد افزود: فعالیت این سامانه سبب کاهش دما از اوایل هفته آینده خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی استان یادآورشد:احتمال لغزندگی و آبگرفتگی معابر شهری، کولاک و وقوع بهمن، یخبندان، کاهش دید و اخلال در تردد‌های جاده‌ای از اثرات فعالیت این سامانه خواهد بود.

قربانپور افزود: توصیه می‌شود برای پیشگیری از وقوع مخاطرات احتمالی، در کنار آمادگی دستگاه‌های ستاد مدیریت بحران استان، مدیریت لازم در مصرف حامل‌های انرژی، احتیاط در تردد‌های شهری و جاده‌ای و تجهیز خودرو‌ها به لوازم زمستانی، خودداری از تردد و اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی، کنترل دمای گلخانه‌ها و مرغداری‌ها با توجه به کاهش دما، محکم سازی بنا‌های سبک و نیمه کاره، توجه به توصیه‌های کارشناسان جهاد کشاورزی نیز صورت بگیرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.