سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

داعش در سال ۲۰۲۵ بیش از ۱۰۰ نفر را در شمال شرق سوریه کشته است

بر اساس گزارش دیده‌بان حقوق بشر سوریه، گروه تروریستی داعش در سال گذشته میلادی با انجام ۲۴۱ عملیات مسلحانه در شمال شرق این کشور، دستکم ۱۰۶ نفر را کشته که ۷۴ تن از آنان از نیرو‌های وابسته به گروه «قسد» بوده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - بر اساس گزارش دیده‌بان حقوق بشر سوریه، گروه تروریستی داعش در سال ۲۰۲۵ با انجام ۲۴۱ عملیات مسلحانه در شمال شرق این کشور، موجب کشته شدن ۱۰۶ نفر شده است که از این تعداد، ۷۴ تن از نیرو‌های نظامی وابسته به گروه «قسد» بوده‌اند.

همچنین گزارش شده که در روز‌های اخیر، دو عضو داعش در عملیات مشترک هلی‌برد ائتلاف بین‌المللی و نیرو‌های قسد در منطقه ریف الرقه بازداشت شده‌اند. پیش از این نیز نیرو‌های ائتلاف از پایگاه الشدادی با شلیک موشک، مواضع داعش در صحرای دیرالزور را هدف قرار داده بودند.

این آمار نشان‌دهنده تداوم فعالیت‌های تروریستی داعش در سوریه است.

منبع: شفق نیوز

برچسب ها: داعش ، سوریه ، نیروهای قسد
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.