باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - علیرضا شریفی دبیر انجمن صنایع روغن نباتی گفت: پیرو حذف ارز ترجیحی، نرخ روغن مصرف خانوار افزایش یافته و همواره محصول با قیمت های جدید در برنامه تولید قرار گرفته است.
به گفته وی، شرکت بازرگانی دولتی تلاش کرده که کمبود روغن خام را از محل ذخایر استراتژیک جبران کند، حال امیدواریم طی روزهای آتی بازار روغن نباتی شرایط آرامی را تجربه کند.
شریفی نیاز ماهانه روغن صنف و صنعت و خانوار را ۲۰۰ هزارتن اعلام کرد و افزود: با حذف ارز ترجیحی و افزایش قیمت روغن پیش بینی می شود که مصرف کاهش یابد. بنابر آمار سالانه ۲ میلیون تن روغن در کشور مصرف می شود که امسال شاید این میزان به ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتن می رسید، برآورد می شود که با آزادسازی نرخ ارز به کمتر از یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن برسد.
دبیر انجمن صنایع روغن نباتی با بیان اینکه توزیع روغن با قیمت های جدید آغاز شده است، گفت: پوشش کامل روغن در قفسه های فروشگاه صورت نگرفته که امیدواریم طی روزهای آتی و از هفته آینده این امر صورت بگیرد. گفتنی است با آزادسازی قیمت ارز، میزان تخلفات و گرانفروشی کاهش می یابد.
به گفته وی، اخیرا دوره وصول مطالبات ارزی کارخانجات روغن نباتی زیاد شده است و از طرفی دولت قول هایی مبنی بر اتخاذ برخی تمهیدات داده تا هرچه سریع تر مطالبات صنعت پرداخت شود تا واردکنندگان روغن خام سفارش مجدد بگذارند.
این مقام مسئول با بیان اینکه تاپایان سال ماهانه ۱۸۰ هزارتن روغن مورد نیاز صنف و صنعت و خانواراست، گفت: قیمت جدید هرقوطی روغن جامد حلب برای مصرف کننده حدود یک میلیون و ۴۵۰ هزارتومان، روغن ۸۱۰ گرمی معمولی برای پخت و پز ۲۱۷ هزارتومان و سرخ کردنی ۸۱۰ گرمی ۲۰۶ هزارتومان است. گفتنی است تداوم و استمرار تخصیص به موقع ارز صنعت و اجتناب از نوسانات نرخ ارز راهکار تنظیم بازار روغن محسوب می شود.
مگر این حکمش اخلال در اقتصاد و تشویش اذهان عمومی نیست؟
چرا فقط زورتون و قانونتون برا ملت هست و بس؟
عدالتی کیلویی همش سمت شماست تا ملت
همین رادیدیم
و اجاره خانه سنگین به سختی دارم چرخ زندگیم رو میچرخانم
مزایای منو شرکت نصف کرده توان خرید ندارم
از مسئولین تقاضا دارم قیمت هارو کنترل کنن مردم مشکل معیشت دارن اجاره خانه ها زیاده
تخم مرغ شده شونه ایی ۵۰۰ هزار تومان
توان خرید گوشت قرمز رو ندارم
لطفا ب داد مردم برسین.به اعتراضات رسیدگی کنید.
ننگ تاریخ هست این دوره
فکر کنید با سرانه درامد یک بیستم اروپا اقلام خوراکی از اروپا گرانتر شده
مسیولین در مقابل جرم و کثافت کاری مصونیت دارن ولی ملت نه نمونه اش سلطان سکه، خبری ایرانی هستی پخش کن
شما چطور راحت سر رو بالشت میذارید