سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۳۴۱ هزار خانوار استان مرکزی کالابرگ یک میلیون تومانی را خرید کردند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: ۳۴۱ هزار و ۹۵ خانوار این استان از ۱۸ دی ماه تاکنون موفق به خرید کالابرگ یک میلیون تومانی شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان -‌ مختار احمدی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: ۳۴۱ هزار و ۹۵ خانوار این استان از ۱۸ دی ماه تاکنون موفق به خرید کالابرگ یک میلیون تومانی شدند که در این مدت، ۷۶۷ میلیارد و ۴۹ میلیون و ۶۰۵ ریال از کالابرگ در نظر گرفته شده برای استان مرکزی مصرف شده است.

وی با بیان اینکه ۶ هزار فروشگاه در سطح استان مرکزی برای خرید کالابرگ یک میلیون تومانی فراهم است، گفت: بیشترین خرید صورت گرفته مردم در اجرای این طرح تاکنون، مربوط به برنج است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: دهک‌های بالای ۱۰ نیز برای برخورداری از این کالا برگ می‌توانند از فردا (دوشنبه) ۲۲ دی‌ماه جاری وارد سامانه حمایت شوند و مشخصات خود را وارد کنند.

احمدی اظهار کرد: همه تلاش‌ها در استان برای اجرای این طرح و خدمت رسانی سریع به مردم به کار گرفته شده است.

وی تاکید کرد: مهلت استفاده از کالابرگ ۱۰ میلیون تومانی به ازای هر فرد، تا فروردین ماه سال آینده است.

برچسب ها: کالابرگ ، دهک بالا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۳۶ ۰۵ بهمن ۱۴۰۴
کالابرگی که دولت داده هیچ دردی را دوا نمی کند چرا که گرانی ها سرسام‌آور ورشد قیمت کالاها افسارگسیخته است کسی هم به بازار آشفته ورود ویا نظارت کافی ندارد این مردم را بسیار رنج می دهد