سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دعوت امام جمعه شیراز و استاندار فارس برای شرکت در راهپیمایی ۲۲ دی

نماینده ولی فقیه در فارس و استاندار فارس در پیامی از مردم برای حضور در راهپیمایی دوشنبه ۲۲ دی دعوت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان - نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز و استاندار فارس در پیامی از مردم برای حضور در راهپیمایی دوشنبه ۲۲ دی دعوت کردند.

در پیام مشترک آیت‌الله دژکام و حسینعلی امیری آمده است:

مردم ولایتمدار استان فارس، دشمنان قسم خورده اسلام به سرکردگی آمریکای جنایتکار و اسراییل غاصب، بار دیگر نظام مقدس اسلامی و مردم ایران عزیز و سرافراز را هدف قرار داده و با سوء استفاده از نگرانی اقشار ملت در مورد تورم و معیشت با ایجاد ناامنی، تخریب اموال عمومی و هدف قراردادن مراکز خدمات رسانی درصدد نا امن کردن کشور عزیز و بزرگ ایران اسلامی بر آمدند.

اهالی شریف و بصیر فارس هر چند برخی عناصر خرابکار بیگانه با کمک برخی آشوبگران نا آگاه و فریب‌خوردگان داخلی توانستند با برنامه‌ریزی قبلی سردمداران استکبار جهانی در غرب جنایاتی را انجام دهند؛ لیکن به فرمایش قرآن کریم که فرموده است «مکروا و مکرالله و الله خیر الماکرین» این بار نیز تلاش آنها به مکری علیه خودشان بدل خواهد شد و عوامل مرتجع آنان نیز به پنجه آهنین قوای امنیتی، نیروی انتظامی، سپاه، بسیج و اطلاعات گرفتار خواهند شد.

اهالی فهیم سومین حرم اهل بیت علیهم السلام، اینجانبان ضمن ابراز انزجار از اقدامات خبیثانه این اغتشاشگران، از جمیع اهالی محترم و مردم غیور شیراز دعوت می‌کنیم که با حضور خود در راهپیمایی روز دوشنبه ۲۲ دی ماه ۱۴۰۴ و با مشت‌های گره کرده خود، بار دیگر محاربان و اربابان سفاک آنان را به خاک مذلت نشانده و امنیت ملی و اقتدار جمهوری اسلامی را یکصدا فریاد بکشیم؛ «ان تنصرو الله ینصرکم و یثبت اقدامکم».

منبع: استانداری فارس

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.