سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پزشکیان: ملت ایران، ما را در مسیر خدمتگزاری بیشتر به کشور مصمم‌تر کرد

رئیس‌جمهور در پیامی با تجلیل از حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ دی خطاب به ملت ایران تصریح کرد: شما ملت عظیم‌الشأن با حرکت بامعنا و شگفت‌انگیز خود، سد راه تبهکارانه آمریکا، متحدان آن و رژیم صهیونیستی شدید.

باشگاه خبرنگاران جوان - متن پیام رئیس جمهور اسلامی ایران به این شرح است:

ملت بزرگ و شریف ایران در برابر عظمت اراده مقتدرانه و حضور با صلابت شما در تجمع باشکوه ۲۲ دی ماه که نمایانگر هوشیاری و مسئولیت‌پذیری بی‌مثال در پاسداری از آرمان‌های دینی و میهنی و نمایش قدرت ملی در برابر دشمن ستمگر و تروریست‌های وابسته بود، سر تعظیم فرود می‌آورم و به خود می‌بالم که نماینده چنین ملت نستوهی هستم.

این حضور شکوهمند و حماسه‌ساز، شگرد‌های بدخواهان ملت را نقش بر آب می‌کند و عزم ملی را در حفاظت از کیان کشور نشان می‌دهد.

تردیدی ندارم که چنین سطحی از هوشیاری، درک مسئولیت و بلوغ ملی ریشه در تمدنی عظیم دارد که دشمنان این مرز و بوم همواره از درک آن عاجز بوده‌اند.

در این اجتماع عظیم همه تفاوت‌ها و گلایه‌ها در مسیر حفظ منافع ملی و تمامیت ارضی سرزمین‌مان رنگ باخت و ایران یکپارچه، پاسخ کوبنده‌ای به طراحی‌های شوم دشمنان و مزدوران آن داد.

شما ملت عظیم‌الشأن با حرکت بامعنا و شگفت‌انگیز خود، هم سد راه تبهکارانه آمریکا، متحدان آن و رژیم صهیونیستی شدید و هم ما را در مسیر خدمتگزاری بیشتر به کشور مصمم‌تر کردید.

اینجانب بار دیگر ضمن ابراز همدردی و تسلیت به بازماندگان همه شهدا، جانباختگان و آسیب‌دیدگان وقایع تلخ اخیر، مراتب تقدیر و سپاس خاضعانه خود را نسبت به ملت شریف و بزرگ ایران اعلام می‌کنم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۵۲ ۲۳ دی ۱۴۰۴
درود بر ملت ایران و درور بر رییس جمهور دلسوز و مردمی.برای موفقیت آقای پزشکیان ما همیشه دعا میکنیم.
محمدی
۰۹:۴۹ ۲۳ دی ۱۴۰۴
درود بر دکتر پزشکیان بهترین و صادقتربن رییس جمهور ایران
ناشناس
۰۸:۱۲ ۲۳ دی ۱۴۰۴
قبلاً مصمم تر نکرده بود ؟! آخه در جنگ ۱۲ روزه هم ملت شما را مصمم تر کرده بود ! شما چرا در هر زمانی مصمم تر می شوید ؟! لطفا مشکل خودرو و بازار سیاه آن را حل کنید . مشکل مسکن را که حل نکردید .
ناشناس
۰۸:۱۱ ۲۳ دی ۱۴۰۴
باسلام باتشکر ازرئیس جمهور محترم و عزیز
پژوهش
۰۸:۰۳ ۲۳ دی ۱۴۰۴
مسئولین به جای شعار دادن عمل کنن هر روز که وضعیت سفره مردم بدتر از دیروزه...
امین حقوقدان
۰۱:۲۲ ۲۳ دی ۱۴۰۴
کالابرگ برای تمام مردم یکی از کارهای مثبت وتاثیر گذارد دولت فعلی خواهد بود نصف اعتراضا خوابید بعد از خبر کالابرگ
ناشناس
۲۳:۴۷ ۲۲ دی ۱۴۰۴
خسته نباشید