سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ادامه فعالیت سامانه بارشی در لرستان تا روز چهارشنبه

مدیرکل هواشناسی استان لرستان از ادامه فعالیت سامانه بارشی در لرستان تا روز چهارشنبه خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان-  بهروز مرادپور روز سه شنبه در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها با اشاره به هشدار هواشناسی (سطح نارنجی) شماره ۷ اظهار داشت: زمان شروع فعالیت سامانه بارشی از اواسط امروز سه شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ بوده است.

وی با اشاره به نوع مخاطره جوی به دنبال ورود این سامانه بیان کرد: بارش باران، بارش برف و وزش باد شدید مخاطرات جوی پیش بینی شده است.

مدیرکل هواشناسی استان لرستان به منطقه تحت تأثیر این سامانه اشاره کرد و گفت: نقاطی از استان به ویژه جنوب شرق تحت تأثیر سامانه بارشی جدید قرار خواهد گرفت.

مرادپور زمان پایان فعالیت این سامانه بارشی را بعدازظهر چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ اعلام کرد.

وی اختلال در ناوگان حمل و نقل، لغزندگی جاده‌ها، ایجاد رواناب و آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل‌ها، انسداد گردنه‌های برف گیر و راه‌های روستایی مناطق سردسیر به سبب بارش برف، کولاک برف، احتمال ریزش کوه، سقوط اشیا و … را از مخاطرات ناشی از فعالیت این سامانه بیان کرد.

مرادپور توصیه کرد مردم از سفر‌های غیر ضروری به ویژه در گردنه‌های برف گیر بپرهیزند.

مدیرکل هواشناسی استان لرستان خواستار مجهز بودن خودرو‌ها به وسایل زمستانی و سوخت کافی به ویژه در عبور از نواحی سردسیر، خودداری از فعالیت‌های کوه‌نوردی، خودداری از فعالیت‌های تفریحی نظیر طبیعت‌گردی و ورزش‌های هوایی، آمادگی نیرو‌های امدادی و راهداری و شهرداری‌ها، عدم تردد و توقف در حاشیه مسیل‌ها و خشکه رود‌ها و… شد.

منبع: هواشناسی لرستان

برچسب ها: هواشناسی ، لرستان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.