سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۳۲ هزار خانوار قمی در دهک یک تا سه هستند

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم گفت: ۳۵۹ هزار خانوار در استان قم در ۱۰ دهک مشمول دریافت کالابرگ قرار دارند که ۱۳۲ هزار خانوار در دهک یک تا سه هستند.

 باشگاه خبرنگاران جوان -  مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست کمیته اطلاع رسانی و معیشت و رفاه استان قم گفت: بر اساس برآورد از فروشگاه‌ها تاکنون حدود ۲۸ هزار خانوار در استان قم توانسته‌اند در طرح کالا برگ کالای مورد نظر خود را خرید کنند گفت: در خصوص خانوار‌های دهک ۱۰ که به مشمول نبودن خود اعتراض دارند و می‌خواهند در این طرح ثبت نام نماید تا ۵ بهمن ماه فرصت دارد تا در سامانه شمیم ثبت نام نماید و پس ازثبت نام از طریق پیامک مشمول بودن به آنان اطلاع رسانی می‌شود.

علی آشتاب افزود: بر اساس ارزیابی انجام شده بیشتر خرید‌ها انجام شده در استان قم به ترتیب برنج، حبوبات و روغن بوده است. 

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم گفت: ۳۵۹ هزار خانوار در استان قم در ۱۰ دهک مشمول دریافت کالابرگ قرار دارند که ۱۳۲ هزار خانوار در دهک یک تا سه هستند.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.