سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مراغه چیان: تیم امید از پایه مشکل دارد/ فوتبال پایه دست افراد نابلد افتاده است

کارشناس فوتبال در رابطه با عملکرد تیم ملی امید و تیم استقلال صحبت‌هایی را بیان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سعید مراغه‌چیان کارشناس فوتبال درباره عملکرد تیم فوتبال امید ایران اظهار کرد: وقتی تیم‌های پایه فوتبال ایران نتیجه نمی‌گیرند، طبیعی است که تیم امید هم شرایط مطلوبی نداشته باشد. از همان ابتدا هم مشخص بود که این تیم توانایی کسب نتیجه در جام ملت‌های آسیا را ندارد. کافی است شرایط تیم‌هایی مثل ازبکستان و لبنان را بررسی کنیم؛ ببینیم آنها از چه سطحی شروع کردند و امروز به کجا رسیده‌اند و در مقابل، فوتبال ایران در چه جایگاهی قرار دارد و اکنون در چه سطحی است.

وی ادامه داد: کشور‌هایی مانند ازبکستان برای تیم‌های پایه خود هزینه می‌کنند و روی بازیکنان‌شان سرمایه‌گذاری جدی دارند. بدون شک در آینده هم نتایج بهتری خواهند گرفت. اگر نگاهی به تیم‌های حاضر در این مسابقات بیندازیم، متوجه می‌شویم که بیشترین عقب‌ماندگی مربوط به تیم امید ایران است؛ تنها تیمی که هیچ پیشرفتی نداشته، تیم ما بوده است.

این کارشناس فوتبال با انتقاد از وضعیت فوتبال پایه کشور گفت: فوتبال پایه ایران به‌جای اینکه در اختیار افراد کاربلد و متخصص باشد، به دست کسانی افتاده که توانایی اداره آن را ندارند. در این بخش مبالغ هنگفتی بین افراد جابه‌جا می‌شود و تا زمانی که این شرایط ادامه داشته باشد، نباید انتظار اصلاح و پیشرفت داشت.

مراغه‌چیان در پاسخ به این پرسش که آیا کادرفنی فعلی تیم امید باید تغییر کند یا خیر، تصریح کرد: تصمیم‌گیری نهایی بر عهده فدراسیون فوتبال است، اما به نظر من حضور یک مربی خارجی خوب می‌تواند به سود فوتبال ایران باشد. اگر تیم امید به درستی هدایت شود، می‌توانیم در آینده بازیکنان باکیفیت‌تری را به تیم ملی بزرگسالان معرفی کنیم. متأسفانه مسئولان فوتبال ما گوش شنوایی ندارند و به حرف‌های کارشناسان توجهی نمی‌کنند. در کشور بازیکنان مستعد زیادی وجود دارند که هنوز شناسایی نشده‌اند، اما کسی به این استعداد‌ها بها نمی‌دهد.

پیشکسوت استقلال در ادامه و در خصوص وضعیت فوتبال باشگاهی ایران اظهار داشت: در ابتدای فصل هیچ تیمی نتوانست نتایج خوبی بگیرد، به‌طوری‌که پس از ۶ هفته، تیم صدرنشین فقط ۹ امتیاز داشت. این موضوع به‌خوبی نشان می‌دهد که سطح فوتبال باشگاهی ایران به‌شدت افت کرده است. با این حال، استقلال رفته‌رفته شرایط بهتری پیدا کرد و شکل واقعی خود را نشان داد. در مقطعی برخی معتقد بودند که ساپینتو باید از استقلال جدا شود، اما من با ادامه حضور او موافق بودم و خوشبختانه مدیران باشگاه نیز با حفظ این مربی به نتایج بهتری رسیدند.

مراغه‌چیان تأکید کرد: استقلال بازیکنان باکیفیتی در اختیار دارد و با توجه به بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالات، اگر جای مدیران باشگاه بودم، تمام نفرات تیم را حفظ می‌کردم. عارف آقاسی بازیکن خوبی است، اما از نظر روحی و روانی نتوانست در استقلال به شرایط ایده‌آل برسد. با این حال، اگر از این نظر هم به تعادل برسد، می‌تواند نمایش‌های قابل قبولی ارائه دهد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: خط هافبک استقلال نقطه قوت این تیم است. حضور بازیکنانی مانند امیرمحمد رزاقی‌نیا، یاسر آسانی و منیر الحدادی باعث شده تا تیم ریکاردو ساپینتو در فاز هجومی عملکرد قابل قبولی داشته باشد. همچنین با اضافه شدن رستم آشورماتوف، خط دفاعی استقلال نظم بهتری پیدا کرده و گل‌های کمتری دریافت کرده است. او با وجود اینکه نخستین فصل حضورش در استقلال را سپری می‌کند، بازیکنی باتجربه نشان داده است.

منبع: مهر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.