سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرمشهد رکورد بارندگی/سامانه بارشی جدید از هفته آینده فارس وارد فارس می‌شود

سرمشهد با ۱۷ میلی‌متر بیشترین بارش را در بارندگی اخیر داشت؛ همچنین بارش برف در گلستان شیراز و کاهش دما در سطح استان، هشدار سطح زرد را ایجاد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - سید قاسم حسینی اعلام کرد: در بارندگی‌های اخیر که از شب گذشته در برخی نقاط استان آغاز شد، بخش «سرمشهد» از توابع شهرستان کازرون با ثبت ۱۷ میلی‌متر، بیشترین میزان بارندگی را به خود اختصاص داد؛ همچنین در چند منطقه بارش برف گزارش شده که در شهرک گلستان شیراز، ارتفاع آن ۲ سانتی‌متر ثبت شده است.

مدیرکل هواشناسی فارس بیان کرد: بر اساس اطلاعات دریافتی از ایستگاه‌های جوزار ممسنی، پشتکوه رستم، اطراف سپیدان و همچنین شهرک گلستان شیراز، بارش برف صورت گرفته است.

او اضافه کرد: همچنین بارش باران در کوه‌چنار، نورآباد ممسنی، فسا، خفر، اقلید، بخش‌هایی از مرودشت و شیراز به ثبت رسیده که میزان آن بین یک تا ۱۷ میلی‌متر بوده است.

مدیرکل هواشناسی فارس ادامه داد: سامانه بارشی از امشب، فارس را ترک خواهد کرد، اما به دنبال آن شاهد کاهش دما خواهیم بود؛ بر این اساس «هشدار سطح زرد» صادر کرده‌ایم؛ طی ۲۴ ساعت گذشته، خسرو شیرین با ۹ درجه زیر صفر، سردترین منطقه فارس بود و دمای شیراز نیز در برخی ساعات شب گذشته به صفر درجه رسید.

حسینی با اشاره به وضعیت هوای هفته آینده، اظهارکرد: یک سامانه بارشی خوب از هفته آینده فارس را در بر می‌گیرد؛ این سامانه از روز شنبه (چهارم بهمن ماه) وارد استان شده و پیش‌بینی می‌شود بارش‌های خوبی به دنبال داشته باشد.

منبع: هواشناسی فارس

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.