سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توقیف ۴۴ هزار لیتر گاز مایع در شهرستان زرآباد

سردار محمدرضا اسحاقی گفت: ماموران انتظامی شهرستان زرآباد در راستای مبارزه با قاچاق سوخت حین بازدید و کنترل خودرو‌ها در ایست بازرسی بیردف به ۲ دستگاه تریلی تانکردار که حامل سوخت از نوع گاز مایع بود، مشکوک و جهت بررسی آن را متوقف کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان  _ سردار اسحاقی گفت: ماموران ضمن هماهنگی با مرجع قضایی در بازرسی تکمیلی از خودرو‌ها ۴۴ هزار لیتر سوخت از نوع گاز مایع که به صورت غیرقانونی و خارج از شبکه توزیع حمل می‌شد را کشف و خودرو‌ها را نیز توقیف کردند.

 فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ارزش ریالی سوخت قاچاق کشف شده بنا بر نظریه کارشناسان ۴۴ میلیارد ریال برآورد شده است، خاطرنشان کرد.

مبارزه با قاچاق سوخت همواره از ماموریت‌های فراجا بوده و پلیس هرگز اجازه جولان به قاچاقچیان سوخت و سرمایه ملی را نخواهد داد.

منبع فراجا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.