سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بارش بیش از ۲۰ سانتی متر برف در فتح آباد فردوس

به گفته کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی بیشترین ارتفاع برف از ارتفاعات فتح آباد فردوس با بیشتر از ۲۰ سانتی متر گزارش شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا رضایی - لطفی کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی گفت: در مجموع سامانه بارشی و مطابق با آمار دریافتی بیشترین ارتفاع برف از ارتفاعات فتح آباد فردوس با بیشتر از ۲۰ سانتی متر و ارتفاعات مهوید با ۲۰ سانتی متر و مقیلان با ۱۵ سانتی متر گزارش شده است.

او افزود: با توجه به آخرین اجرای مدل‌های پیش یابی تا قبل از ظهر امروز در برخی نقاط جنوبی استان وزش باد شدید، در ارتفاعات تشکیل مه و به طور پراکنده در شمال شرق استان بارش برف همچنان پیش بینی می‌شود.

لطفی عنوان کرد: به لحاظ دمایی طی ۲۴ ساعت گذشته با ریزش هوای سرد از عرض‌های شمالی کاهش محسوس و قابل ملاحظه دمای هوا را در استان داشتیم و انتظار می‌رود این روند کاهشی تا صبح فردا ادامه داشته باشد و سبب تشدید سرما و یخبندان در استان شود.

کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی ادامه داد: یخ زدگی سطح معابر و جاده‌ها در اغلب نقاط استان قابل پیش بینی است و در صورت تثبیت نقشه‌ها موج جدید بارش را یکشنبه هفته آینده در استان شاهد خواهیم بود.

او تصریح کرد: صبح امروز سردترین ایستگاه استان باقران با کمینه دمای منفی ۱۰ درجه سلسیوس گزارش شد و روز گذشته بندان با بیشینه ۲۰ درجه سلسیوس گرمترین نقطه استان بوده است.

لطفی اظهار کرد: تغییرات دمایی در شبانه روز گذشته در مرکز استان بین منفی ۹ و ۱۲ درجه سلسیوس ثبت شده است.

برچسب ها: بارش برف ، دمای هوا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.