باشگاه خبرنگاران جوان_ جلسه تکریم از خانواده شهید عباس اسدی با حضور تولیت مسجد مقدس جمکران، جمعی از مسئولان استان، نیروهای انتظامی و اهالی رسانه خبر قم برگزار شد
در این جلسه صمیمی و معنوی که در منزل شهید مدافع امنیت نیروی انتظامی عباس اسدی برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین اجاق نژاد تولیت محترم مسجد مقدس جمکران، جمعی از اصحاب رسانه و اعضای خانه مطبوعات استان قم، جمعی از فرماندهان نیروی انتظامی استان قم، مشاور استاندار در امور ایثارگران و مدیر کل اداره ارشاد قم حضور داشتند.
حاج حسین کاجی راوی شهدا در این جلسه به ذکر خاطراتی از شهید عباس اسدی پرداخت و تاکید کرد: شهدا دارای عظمتی هستند که خانواده شهید هم در این عظمت سهیم هستند.
حجت الاسلام والمسلمین اجاق نژاد تولیت مسجد جمکران با اشاره به اینکه تکریم خانواده شهدا وظیفه همه ما است، اظهار داشت: افتخار ما این است که خانواده شهدا مخصوصاً این شهید عزیز که در راه امنیت کشور فدا شده است، تکریم کنیم و همه ما مدیون این شهدا هستیم.
در پایان این جلسه، گروه مردمی جهادی به نام شهید عباس اسدی توسط جمعی از هیئتیهای قم افتتاح گردید.
گفتنی است شهید مدافع امنیت، عباس اسدی دارای چهار فرزند است و همسر محترمشان فرزند پنجم را باردار است، شام ۱۸ دی ماه در منطقه آذر قم توسط اغتشاشگران، مظلومانه با ۵۸ ضربه چاقو به شهادت رسید.