سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سامانه بارشی طی امشب از کردستان خارج می‌شود/ هزارکانیان سردترین نقطه استان

به گفته رئیس اداره پیش بینی و مدیریت بحران کردستان مخاطرات وضع هوا، سامانه بارشی که از بامداد امروز فعال بود تا شب فعال است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛  پریسا بهرامی-  نشمیل احمدیانی اظهار کرد: هزارکانیان در شهرستان دیواندره با دمای منفی ۱۲ درجه سردترین نقطه استان در شبانه روز گذشته بود.

وی ادامه داد: دمای هوای استان تا اواخر هفته آینده، ۳ تا ۴ درجه سردتر خواهد شد.

احمدیانی گفت: فعالیت این سامانه بارشی در توابع شهرستان‌های مریوان، سروآباد، کامیاران و جنوب سنندج امروز در محدوده هشدار سطح نارنجی است.

وی افزود: طی فعالیت این موج، وزش باد گاهی شدید به‌ویژه برای نواحی مرکزی و شرقی استان، کولاک برف و کاهش دید، سبب اختلال در تردد شده است.

رئیس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا بیان کرد: لغزندگی و اختلال در تردد‌های بین شهری و روستایی و احتمال انسداد جاده‌های روستایی همچنین مه گرفتگی و کاهش دید افقی به‌ویژه در ارتفاعات، گردنه‌ها و جاده‌های کوهستانی به سبب بارش برف و کولاک دور از انتظار نیست.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.