سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آزادسازی ۳۵ هکتار از اراضی پادگان ۰۶

پس از سه دهه انتظار، اراضی پادگان ۰۶ سرانجام با توافقی میان شهرداری تهران و ارتش جمهوری اسلامی ایران، به نفع مردم آزادسازی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان-  سیدمحمد موسوی شهردار منطقه ۴ با تشریح جزئیات توافق صورت گرفته بین شهرداری تهران و ارتش جمهوری اسلامی ایران برای آزادسازی اراضی پادگان ۰۶ اظهار کرد: این اقدام بیش از ۳۵ هکتار زمین به سرانه‌های فضای سبز و شهری منطقه اضافه کرده و فرصتی کم‌نظیر برای ایجاد یک بوستان شهری بزرگ فراهم می‌آورد.

وی با تاکید بر اینکه خروج پادگان ۰۶ پس از ۳۰ سال دستاوردی بزرگ برای شهروندان منطقه است. گفت: این توافق، یک موفقیت برای مردم منطقه ۴ و شهر تهران است. در نتیجه مذاکرات فشرده، ۳۵۰ هزار مترمربع از زمین‌های پادگان ۰۶ آزاد شد و این اراضی اکنون در اختیار شهر قرار گرفته تا سرانه‌های عمومی منطقه ارتقا یابد.

شهردار منطقه ۴ تبدیل این پادگان را به یک بوستان شهری ایمن و سرزنده، فرصتی کم‌نظیر برای بهبود کیفیت زندگی خواند و افزود: تبدیل پادگان ۰۶ به بوستان شهری، پاسخگویی به مطالبات دیرینه شهروندان در طول سه دهه گذشته است. شهرداری منطقه با تمام ظرفیت، در کنار سازمان بوستان‌ها و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط، فرآیند تحویل، ساماندهی و اجرای این پروژه عظیم را تا تحقق کامل آن پیگیری خواهد کرد. این فضای سبز جدید، بر تلطیف فضای شهری و ارتقاء سطح رفاه اجتماعی کوثر خواهد بود.

موسوی در پایان بر تعهد شهرداری تأکید کرد و گفت: توافق شهرداری و ارتش به نفع مردم تمام شد و ما متعهد هستیم که این ۳۵ هکتار را در اسرع وقت به یک بوستان شاخص و قابل استفاده برای همه شهروندان منطقه تبدیل کنیم.

برچسب ها: اراضی ، پادگان 06
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.