سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ان‌بی‌سی: هیچ نشانه‌ای از ریزش ساختار قدرت جمهوری اسلامی دیده نمی‌شود

کارشناسان و منابع غربی هشدار می‌دهند که تاکنون هیچ نشانه‌ای از تزلزل یا ریزش ساختار قدرت جمهوری اسلامی دیده نمی‌شود و کنترل کامل حکومت بر نهاد‌های امنیتی و سیاسی کشور همچنان برقرار است.

باشگاه خبرنگاران جوان - رسانه آمریکایی ان‌بی‌سی نیوز در تحلیلی ایران را چالش بزرگ و غیرقابل حلی برای پروژه تغییر رژیم توصیف کرد.

این رسانه با تاکید بر عدم شایستگی و آمادگی رضا پهلوی برای انجام هرگونه اقدام سیاسی علیه جمهوری اسلامی می‌نویسد: هنوز مشخص نیست که او مهارت لازم برای کسب حمایت کافی در داخل ایران یا حتی کاخ سفید برای تغییر رژیم را داشته باشد.

این در حالی است که ترامپ نیز در مصاحبه‌ای با رویترز درباره اینکه رضا پهلوی بتواند رهبر آینده ایران باشد، ابراز تردید کرده بود.

این مقاله با اشاره به گزافه گویی‌های ترامپ علیه ایران نوشت: «دولت ایران چالشی به مراتب پیچیده‌تر از ونزوئلا برای هرگونه عملیات تغییر رژیم احتمالی خواهد بود.»

در ادامه به استناد اظهارات مقامات غربی آمده است: «بر خلاف ونزوئلا، اپوزیسیون ایران متشتت است و تاکنون هیچ نشانه‌ای از جدایی در نیرو‌های امنیتی در این کشور مشاهده نشده است.»

اسفندیار باتمانقلیچ بنیان‌گذار و مدیرعامل بنیاد بورس و بازار گفت: «پهلوی، که از سال ۱۹۷۹ به ایران پا نگذاشته، فاقد سازماندهی واقعی در داخل کشور است که بتواند اعتراضات را نه فقط در شبکه‌های اجتماعی، بلکه در سطح خیابان هدایت کند.»

وی در ادامه افزود که رویکرد پهلوی و حامیانش «سوالاتی جدی درباره آمادگی آنها برای رهبری یک جنبش سیاسی واقعی در ایران ایجاد می‌کند» و سپس پهلوی را با ماریا کورینا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا مقایسه کرد که با وجود سال‌ها تجربه مقاومت علیه حکومت، نتوانست حمایت ترامپ را جلب کند: «اگر ماچادو، با تجربه سازماندهی عمیق خود، نتوانست اعتماد دولت ترامپ را جلب کند، چگونه پهلوی می‌تواند؟»

منبع: فارس

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۷:۵۳ ۰۵ بهمن ۱۴۰۴
حتی نظرات مردم گزینشی منتشر میشه ، چه برسه به اخبار
ناشناس
۰۶:۴۶ ۰۵ بهمن ۱۴۰۴
گوشت رو ارزان کنید
ناشناس
۰۶:۴۳ ۰۵ بهمن ۱۴۰۴
فرزندان مسولین کدوم گوری هستن...ثروت مسولین چرا شفاف سازی نمیشه ...اینهمه پول ثروت خونواده هاشون از کجا تامین میشه...وام های کلان مختص کارمندان دولت از جیب کیا داره پرداخت میشه...بازم بگم..
ناشناس
۲۱:۴۹ ۰۴ بهمن ۱۴۰۴
ایشالا که همیشه پاینده باشه.این انقلاب انتخاب ماست.اراده یه ملته.به همین راحتی ها متزلزل نمیشه.نفس حق بچه شیعه نگهدارش باشه.این سرزمن و مردمش با هم تاب میارن.اینجا زاده شدیم اینجا هم میمیریم.این خاک و ابااجدادی ماست
ناشناس
۲۱:۱۱ ۰۴ بهمن ۱۴۰۴
از این مدل خبر ندارید وطن فروش ها تا صبح خواب به چشمشون نمیاد
ناشناس
۲۰:۳۲ ۰۴ بهمن ۱۴۰۴
ولی ما ریزش امریکا را می بینیم.
ناشناس
۲۰:۱۸ ۰۴ بهمن ۱۴۰۴
ایول دورود بر شرفتان