سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خسارت ۱۲۰۰ میلیارد تومانی کرمانشاه در ناآرامی‌های اخیر؛ هفت بانک به طور کامل سوخت

مدیرکل دفتر امنیتی و انتظامی استانداری کرمانشاه، اعلام کرد که در جریان ناآرامی‌های اخیر، بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان خسارت به اماکن عمومی، دولتی و شبکه بانکی استان وارد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان _ محمد پورهاشمی روز شنبه در گفت‌وگوی خبری، اظهار کرد: این خسارت علاوه بر آسیب‌های روحی و اجتماعی، بار اقتصادی سنگینی را متوجه مردم و دولت کرده است.

وی افزود: برآوردهای اولیه نشان می‌دهد که خسارات وارد شده به اماکن عمومی و دولتی بالغ بر یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است که امیدواریم با تلاش همگانی قابل جبران باشد.

وی با اشاره به اینکه بخش قابل‌توجهی از این خسارات مربوط به شبکه بانکی استان است، افزود: در این میان، هفت شعبه بانک در شهرستان‌های متاثر از ناآرامی‌ها تخریب شده‌اند. همچنین، ۳۲ مورد خسارت دیگر نیز به بانک‌ها وارد شده که میتوان به تخریب خودپردازها، سرقت از خودپردازها و سرقت دوربین‌های نظارتی بانک‌ها اشاره کرد.

ایرنا

برچسب ها: اغتشاشات ، خسارات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.