سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در پی کارشکنی روس‌ها در صدور روادید؛ اعزام کشتی ایران به جام یاریگین لغو شد

در شرایطی که رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد روسیه، جام ایوان یاریگین، از فردا (چهارشنبه) آغاز می‌شود سفارت این کشور از صدور روادید برای کشتی‌گیران ایران خودداری کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد روسیه، جام ایوان یاریگین، از فردا (چهارشنبه ۸ بهمن) تا ۱۳ بهمن در کراسنویارسک روسیه برگزار می‌شود.

در شرایطی که فدراسیون کشتی از یک ماه پیش مراحل اداری دریافت روادید روسیه برای آزادکاران ایران را آغاز کرده بود سفارت روسیه از صدور ویزا برای تیم ایران برای حضور در این رقابت‌ها خودداری کرد.

قرار بود ۱۳ آزادکار ایران به همراه اعضای کادر فنی عازم جام ایوان یاریگین روسیه شوند.

پیش از این نیز سفارت کرواسی از صدور ویزا برای تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی ایران برای حضور در رقابت‌های رنکینگ زاگرب خودداری کرد. این مسابقات نیز از هشت روز دیگر در زاگرب کرواسی آغاز می‌شود.

منبع: ایسنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۲۴
ناشناس
۱۵:۰۱ ۰۷ بهمن ۱۴۰۴
حالا برید بچسبید با روس ها اگر آمریکا بود که در بوق کرنا می زدید که وای ای هوار آمریکا......ولی روسیه که دوست برادر ووو این را برای اونا که چسبیده اند به روسیه می گم روسیه منافقانه رفتار می کنند مانند عقرب است نیش خود را به هرکس می‌زند
ناشناس
۲۳:۲۷ ۰۷ بهمن ۱۴۰۴
وقتی اینترنت قطع است سفارت روسیه چطوری ویزا صادر کند ؟
ناشناس
۱۴:۴۹ ۰۷ بهمن ۱۴۰۴
روسیه که دوستتون بود