سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۱۰ برابری تولید آرتمیا در آذربایجان غربی طی سال آینده

مدیر شیلات و ابزیان آذربایجان غربی گفت: پیش بینی می‌شود بدنبال بارندگی‌های مناسب، میزان تولید آرتمیا در استان در سال آینده ۱۰ برابر بیشتر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطمه حاجی زاده - دکترمنصور لطفی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: با افزایش نزدیک به دوبرابری بارندگی در منطقه، پیش بینی می‌شود در سال آینده حداقل ۱۰۰ هکتار در ۴ مزرعه پرورش آرتمیا آبگیری و در مجموع میزان تولید این آبزی ارزشمند در استان۱۰ برابر افزایش یابد.

وی افزود: به جهت کمبود بارندگی در سال جاری، تولید آرتمیا در استان از ۲۲ تن به ۱۱ تن رسیده، اما علی رغم این کاهش، آذربایجان غربی همچنان رتبه نخست تولید آرتمیا در کشور را به خود اختصاص داده است.

دکتر لطفی در خصوص مزارع تولید و پرورش آرتمیا در مجتمع فسندوز در چهاربرج میاندوآب گفت: این مجتمع با ۲۰۰۰ هکتار مساحت دارای ۵۰۰ هکتار استخرهای پرورشی آماده است که ۵ مزرعه ۲۵ هکتاری در زمینه تولید و پرورش آرتمیا فعال شده اند و علاوه بر آن حدود ۶۰۰ هکتار دیگر نیز قابلیت واگذاری به سرمایه‌گذاران علاقمندان در حوزه تولید و پرورش آرتمیا دارد که از سرمایه‌گذران در این زمینه استقبال می‌‌‌‌‌‌‌کنیم.

مدیر شیلات و آبزیان استان بابیان اینکه ۹۰ درصد از میزان تولید آرتمیا به استانهای دیگر، بخصوص مناطق گرمسیری مانند استان هرمزگان ، بوشهر و خوزستان صادر می شود گفت: هر کیلو بیومس آرتمیا بین ۳۰۰هزار تا ۵۰۰هزار تومان و سیست آن بنا به کیفیت محصول بین ۸ تا ۱۰ میلیون تومان به این مراکز فروخته می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.