سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چین نسبت به «ماجراجویی نظامی» در ایران هشدار داد

در حالی که دونالد ترامپ لفاظی‌های رسانه‌ای خود را علیه ایران افزایش داده، پکن نسبت به «ماجراجویی نظامی» در غرب آسیا هشدار داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - فو کونگ، سفیر چین در سازمان ملل در نشست شورای امنیت با اشاره به لفاظی‌های اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفت: «استفاده از زور نمی‌تواند مشکلات را حل کند. هرگونه ماجراجویی نظامی فقط منطقه را به ورطه‌ای غیرقابل پیش‌بینی سوق می‌دهد.»

این دیپلمات چینی خاطر نشان کرد: ایران کشوری مستقل است و چین تمایل دارد آن را باثبات ببیند.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه مداخلات خود، امروز مدعی شد که اگر ایران با توافقی که او «منصفانه» می‌داند، موافقت نکند، با «سرعت و خشونت» در ایران مداخله خواهد کرد.

در همین حال، عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران گفت که ارتش ایران «با انگشتانی بر ماشه» آماده است تا فوراً و با قدرت به هرگونه تجاوزی علیه سرزمین، هوا و دریا پاسخ دهد.

عراقچی همچنین در ادامه رایزنی‌های دیپلماتیک خود، امروز با فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کرد. در این گفت‌و‌گو، طرفین ضمن هشدار نسبت به پیامد‌های خطرناک هرگونه تشدید تنش در منطقه بر صلح و ثبات منطقه، مسئولیت مشترک همه کشور‌های منطقه و تشریک مساعی آنها جهت حفظ ثبات و امنیت در منطقه تاکید کردند.

به طور جداگانه، نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل اعلام کرد: ایران آماده گفت‌و‌گو بر اساس احترام و منافع متقابل است، اما اگر تحت فشار قرار گیرد، از خود دفاع خواهد کرد و پاسخی خواهد داد که پیش از این هرگز دیده نشده است.

منبع: الجزیره

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۷:۵۹ ۰۹ بهمن ۱۴۰۴
امیدمان به چین است!
ناشناس
۰۷:۴۵ ۰۹ بهمن ۱۴۰۴
مرده شور چین و روسیه را ببرن که هیچ وقت به درد نخوردن
ناشناس
۰۷:۳۴ ۰۹ بهمن ۱۴۰۴
نباید بترسیم ولی پشت سرهم کری خوندن هم درست نیست هر چی خدا بخواد همون میشه اگه خدا میخواست جنگ 12 روزه اتفاق نمی‌افتاد اسرائیل راهشو پیدا کرده و منافقین هم در ایران هنوز هستند
ناشناس
۰۷:۲۹ ۰۹ بهمن ۱۴۰۴
البته چین و روسیه هم خوشحال می شوند که ایران وارد جنگ با آمریکا شود چون آمریکا دشمن آنها هم هست و به نوعی ایران بار جنگ چین و روسیه با آمریکا را به دوش می کشد مسولین کشور مواظب باشند در دام چین و روسیه نیفتند.
ناشناس
۰۷:۲۶ ۰۹ بهمن ۱۴۰۴
و یدالله فوق ایدیهم
ناشناس
۰۶:۴۶ ۰۹ بهمن ۱۴۰۴
واقعا زحمت کشید
سرباز حاج قاسم
۰۵:۲۳ ۰۹ بهمن ۱۴۰۴
ایران کشوری قوی هست و آمریکا و اسرائیل جنایتکار هیچ غلطی نمی توانندبکنن
علیرضا قربانزاده
۰۵:۰۰ ۰۹ بهمن ۱۴۰۴
چین دنبال نفت مجانی هستش و انداختن جنس بنجل به ایران