سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ادعا‌های جدید آمریکا درباره مقاومت و صلح در منطقه

وزارت خارجه آمریکا در بحبوحه مذاکرات با ایران ادعا کرد که خلع سلاح گروه‌های مقاومت صلح را به منطقه برمی‌گرداند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - وزارت امور خارجه آمریکا امروز جمعه پس از پایان مذاکرات هسته‌ای با ایران در عمان ادعا کرد که خلع سلاح گروه‌های مرتبط با ایران (گروه‌های مقاومت) و برقراری صلح در خاورمیانه بخش‌های کلیدی دستور کار دولت آمریکا هستند.

این وزارت خانه ادعا کرد که «رابرت پالادینو، مقام آمریکایی، امروز با رودولف هیکل، فرمانده ارتش لبنان، به عنوان بخشی از رایزنی‌های مداوم در مورد حمایت آمریکا از تلاش‌های لبنان برای برچیدن همه بازیگران غیردولتی و تقویت اقتدار دولتی، دیدار کرد.»

وزارت خارجه آمریکا مدعی شد که این گام‌ها در چارچوب رویکردی گسترده‌تر برای تقویت ثبات منطقه‌ای و حمایت از نهاد‌های دولتی لبنان، به‌ویژه نهاد نظامی، قرار می‌گیرند.

آمریکا و رژیم تروریستی اسرائیل درحالی خواستار خلع سلاح مقاومت هستند که این رژیم تروریستی به تعهدات خود در قبال هیچ کشوری متعهد نیست و هزاران بار به لبنان پس از اعلام آتش بس حمله کرده است، اما ارتش لبنان در هیچ یک از موارد به تجاوز رژیم تروریستی اسرائیل پاسخ نداده و سلاح مقاومت تنها راه مقابله با حملات این رژیم است.

منبع: النشره

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.