سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تاکید عراق بر جلوگیری از حمله به کشور‌های همسایه از خاک خود

مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با یک مقام کویتی تاکید کرد که این کشور اجازه نخواهد داد از خاکش به کشور‌های همسایه حمله‌ای صورت بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق، در دیدار با مشعل الهولی، رئیس سرویس اطلاعات کویت، تاکید کرد که «اجازه نمی‌دهد از خاک عراق برای حمله به هیچ کشوری استفاده شود».

دفتر الاعرجی خاطرنشان کرد که «در این دیدار، روابط برادرانه‌ای که دو کشور و دو ملت برادر را به هم پیوند می‌دهد و راه‌های توسعه آن به گونه‌ای که در خدمت منافع مشترک باشد و زمینه‌های همکاری دوجانبه را در سطوح مختلف افزایش دهد، مورد بحث قرار گرفت.»

الاعرجی بار دیگر بر «اهمیت ادامه تلاش‌های مشترک برای مبارزه با تروریسم» تأکید کرد و گفت که «اجازه نمی‌دهد از خاک عراق برای حمله به هیچ کشوری استفاده شود» و ابراز امیدواری کرد که «به جای جنگ، از طریق کانال‌های دیپلماتیک به راه‌حلی مسالمت‌آمیز برای چالش‌های پیش روی منطقه دست یابد».

الاعرجی بار دیگر بر موضع عراق مبنی بر «درخواست از کشور‌ها برای خروج شهروندانشان از اردوگاه الهول سوریه» تأکید کرد و گفت: «ادامه وجود این اردوگاه به معنای ادامه وجود خطری است که می‌تواند منطقه و کل جهان را تهدید کند.»

الهولی نیز به نوبه خود بر «ضرورت ادامه همکاری سازنده بین دو کشور برادر و تلاش برای دور نگه داشتن منطقه از خطرات جنگ و گسترش درگیری» تأکید کرد و گفت: «دو کشور با نزدیک کردن دیدگاه‌ها، مطابق با آنچه منافع عالی دو کشور و دو ملت برادر ایجاب می‌کند، تلاش‌های جدی برای دستیابی به صلح پایدار انجام می‌دهند.»

منبع: النشره

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.