سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بررسی آخرین وضعیت بازار رشت/ از اسکان موقت تا ساخت مغازه‌های آسیب دیده 

استاندار گیلان با بیان اینکه نقشه برداری و طراحی بازار رشت در دست انجام است، گفت: در حال حاضر ۶۰ مغازه در مجتمع آدینه برای اسکان موقت بازاریان در نظر گرفته شده است.‌

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ سمیه بشارتی -  هادی حق شناس امروز در نشستی در خصوص  بررسی آخرین وضعیت بازار رشت گفت:  ۲۷ روز از آتش سوزی بازار سنتی می‌گذرد و ساخت و ساز از اهم اهداف این جلسات است،  نقشه‌های احداث این بازار در حال انجام است. 

حق شناس به اسکان موقت بازار رشت اشاره کرد و  افزود: ۶۰ مغازه در مجتمع آدینه آماده اسکان بازاریان است.

وی با بیان اینکه امروز تکلیف بازار مشخص خواهد شد، خاطر نشان کرد: یکایک مشکلات  صنوف در بازار رشت مطرح  و بررسی می شود. 

استاندار گیلان افزود: بعد از تایید نقشه ها، ساخت مغازه‌های آسیب دیده  بازار رشت آغاز خواهد شد.‌

 گفتنی است اسکان موقت،  بیمه ، چک های برگشتی  بازاریان  و بلاتکلیفی فعالیت بازار رشت از جمله مطالبات بازاریان رشت از نماینده عالی دولت در گیلان  بود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.