سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترامپ محورهای نشست هیئت صلح غزه را اعلام کرد

ترامپ می‌گوید که در اولین جلسه هیئت صلح غزه، کشور‌های عضو برنامه‌های بازسازی و استقرار نیرو‌های بین‌المللی در غزه را منتشر خواهند کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در شبکه اجتماعی تروث سوشال از تشکیل اولین جلسه هیئت صلح غزه در ۱۹ فوریه (۳۰ بهمن) خبر داد و گفت که در این جلسه اهدای بیش از ۵ میلیارد دلار پول برای بازسازی غزه را اعلام خواهد کرد.

به گفته ترامپ، کشور‌های عضو این هیئت، مبلغ مورد نظر را پرداخت خواهند کرد. 

او همچنین بدون اشاره به نقض‌های مکرر آتش‌بس از سوی ارتش صهیونیستی، خواستار «پایبندی حماس به تعهد خود» و آغاز روند خلع سلاح شد. 

رئیس جمهور آمریکا همچنین اشاره کرد که کشور‌های عضو شورای صلح متعهد شده‌اند هزاران نفر را برای شرکت در نیروی تثبیت غزه اعزام کنند.

این اظهارات در حالی منتشر می‌شود که شب گذشته فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان اعلام کرد که ریاض برای مشارکت در بازسازی غزه به «شفافیت» بیشتری نیاز دارد و باید شاهد «پایان واقعی جنگ» باشد.

پیش از این، خبرگزاری رویترز به نقل از دو مقام آمریکایی اعلام کرد که دونالد ترامپ در اولین جلسه رسمی هیئت صلح غزه قصد دارد از یک طرح ساخت و ساز چند میلیارد دلاری برای این باریکه رونمایی کند.

رونمایی ترامپ از پروژه‌های ساخت و ساز جدید در حالی صورت می‌گیرد که منتقدان نسبت به انگیزه او و تاثیرات آن ابراز تردید کرده‌اند. کارشناسان می‌گویند بازسازی سریع و سرمایه‌محور غزه ممکن است با نادیده گرفتن بافت محله‌ها، معماری بومی و نشانه‌های تاریخی، به تضعیف هویت شهری و فرهنگی فلسطینیان منجر شود.

در همین حال، شرکای غربی آمریکا بار‌ها نسبت به عضویت در هیئت صلح غزه ابراز تردید کرده‌اند. در همین راستا، کایا کالاس، نماینده عالی اتحادیه اروپا در سیاست خارجی، روز جمعه در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت که هیئت صلح تشکیل شده برای غزه «منعکس‌کننده» قطعنامه سازمان ملل نیست.

به گفته او، این قطعنامه خواستار تشکیل یک نهاد موقت برای نظارت بر آتش‌بس شده است و کالاس خاطرنشان کرد که اساسنامه این هیئت «به غزه اشاره‌ای ندارد».

به طور کلی، برخی مقامات بین‌المللی نسبت به رویارویی این هیئت با سازمان ملل ابراز نگرانی کرده‌اند.

منبع: شبکه‌های اجتماعی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۰۱ ۲۶ بهمن ۱۴۰۴
کشورهای عضو ؟!
عضو چی ؟!
چرا باید همین کشورهایی که بهشون میگی عضو ، باید هزینه کنند؟!؟!؟!؟!؟!
مگر تو با اسرائیل ، غزه رو ویران نکردید؟؟؟
چرا داری خودت رو کنار میکشی و اسرائیل رو معاف ؟!؟!؟!؟!؟!
از کی تا حالا تروریست‌ها اسم صلح بر زبان میارن ؟!!!
یک روز میای میزنی ...
یکبار میای میگی صلح !!!!!!!!!!
یکبار میگی باز سازی ...!
تو و دنباله رو هات باید مجازات بشید ...
سخت و غیر قابل جبران ..........
منتظر تیر غیب الهی باشید.
همه تون...
ناشناس
۲۱:۵۲ ۲۶ بهمن ۱۴۰۴
امضاء ترامپ مثل اره میمونه
و نوار قلب
و مسیر فرار میگ میگ ... هههههههههه
ناشناس
۲۱:۱۹ ۲۶ بهمن ۱۴۰۴
دفتر مشق رو دوباره آورد. کاش جریمه میشد یه چیزی یاد میگرفت
ناشناس
۲۱:۱۲ ۲۶ بهمن ۱۴۰۴
ترامپ میخواهد. عربها را سرکیسه بکند
ناشناس
۲۰:۲۸ ۲۶ بهمن ۱۴۰۴
ای مرگ وننگ ولعن ونفرین برتو ترامپ کثیف ترین نوع انسان روی زمین . مرده شورت ببره الهی خوراک سگ وگرگ بشی