سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اقتدار پلیس فراتر از تجهیزات؛ با «وحدت» امنیت منطقه را حفظ می‌کنیم

فرمانده انتظامی کل کشور با تاکید بر اینکه اقتدار پلیس فراتر از تجهیزات است، گفت: ایران با وحدت داخلی و همگرایی منطقه‌ای قادر به حفظ امنیت منطقه است.

باشگاه  خبرنگاران جوان - احمدرضا رادان، فرمانده انتظامی کل کشور، در مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه افسری و تربیت پلیس اظهار کرد: فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به عنوان مسئولیت امنیت عمومی و مؤثر در امنیت ملی سهمی تعیین‌کننده دارد و پاسدار ارزش‌های انقلاب اسلامی است.

وی افزود: ما معتقدیم اقتدار پلیس صرفاً در ابزار و تجهیزات نیست، بلکه ریشه در انسجام فرماندهی، آمادگی عملیاتی، اشراف اطلاعاتی و انضباط سازمانی و مهم‌تر از همه همراهی و اعتماد مردم را دارد.

فرمانده انتظامی کل کشور تصریح کرد: فراجا با تکیه بر نیروی انسانی مؤمن، آموزش‌دیده و متعهد و البته مردم‌دار خود را موظف می‌داند که به عنوان ستون انضباط نقش خود را با دقت در امنیت ملی ایفا کند.

رادان تاکید کرد: به همه دنیا اعلام می‌کنیم که علاوه بر توانمندی در دفاع از کشور، با وحدت و انسجام با کشور‌های اسلامی همسایه نیز قادریم منطقه خود را در صلح و امنیت حفظ کرده و عزت و سربلندی اسلامی را به رخ جهانیان بکشیم.

منبع: مهر

برچسب ها: سردار رادان ، پلیس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.