سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سازمان ملل: اسرائیل مانع ارسال نیمی از کمک‌های بشردوستانه به غزه شد

سخنگوی سازمان ملل با اشاره به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود نیمی از کمک‌های هماهنگ‌شده به نوار غزه، هشدار داد وضعیت انسانی در این منطقه با وجود آتش‌بس، به دلیل پایبند نبودن تل‌آویو به تعهداتش بهبود نیافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ اعظم پورکند - سازمان ملل متحد نسبت به تداوم موانع جدی در مسیر ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه هشدار داد. استفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل، در نشست خبری خود در نیویورک اعلام کرد که رژیم صهیونیستی با وجود توافق آتش‌بس از اکتبر گذشته، همچنان مانع‌تراشی در عملیات امدادرسانی به غزه را ادامه می‌دهد.

به گفته وی، از حدود ۵۰ ابتکار امدادی که بین ۶ تا ۱۱ فوریه هماهنگ شده بود، مقامات اسرائیلی تنها با ورود نیمی از آنها موافقت کرده‌اند. سخنگوی سازمان ملل تأکید کرد که همکارانش در دفتر هماهنگی امور بشردوستانه، چالش‌های بزرگ در عملیات انسانی غزه را گزارش داده‌اند.

وضعیت انسانی در نوار غزه با وجود توقف درگیری‌های گسترده، بهبود نیافته است. این شرایط نتیجه پایبند نبودن رژیم اشغالگر به تعهدات خود در چارچوب توافق آتش‌بس، از جمله توقف کامل عملیات نظامی، بازگشایی گذرگاه‌ها و ورود مقادیر توافق‌شده کمک‌های غذایی، پزشکی و اقلام اسکان است.

جامعه بین‌المللی باید برای الزام رژیم صهیونیستی به اجرای تعهدات خود و رفع محاصره غیرانسانی غزه اقدام فوری به عمل آورد.

منبع: الجزیره

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.