سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس‌جمهور: دولت با تمام وجود تلاش می‌کند کمبود‌ها را رفع کند

مسعود پزشکیان گفت: دولت در کنار ورزشکاران پارالمپیکی بوده، هست و خواهد بود و برای سربلندی ایران تلاش خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - مسعود پزشکیان عصر امروز شنبه دوم اسفند ماه ۱۴۰۴، در آیین تجلیل از فرزندان سرافراز پارالمپیک ایران با تبریک ماه مبارک رمضان، از تلاش‌ها و افتخارآفرینی‌های این قهرمانان تجلیل و بر حمایت قاطع و مستمر دولت از آنان تأکید کرد.

رئیس جمهور در آغاز سخنان خود، با ابراز خرسندی از دیدار با قهرمانان ملی، اظهار داشت: در این ماه مبارک، توفیق یافتیم در خدمت شما عزیزان باشیم و صراحتاً اعلام کنیم که ما در کنار شما بوده‌ایم، هستیم و خواهیم بود. هر آنچه در توان داشته باشیم به کار خواهیم گرفت تا بستر لازم برای این مبارزه جانانه شما در مسیر رشد، تعالی و سربلندی ایران عزیز فراهم شود و در این راه هیچ‌گونه کوتاهی نخواهیم کرد.

دکتر پزشکیان در ادامه، با اشاره به جایگاه الهام‌بخش ورزشکاران پارالمپیکی در جامعه و نقش آنان در تقویت روح امید و خودباوری ملی، تصریح کرد: نگاه شما به قله‌ها، نگاه به عزت و سربلندی است؛ نگاهی که در برابر هیچ محدودیتی سر خم نمی‌کند. چنین روحیه، باور و اراده‌ای که محدودیت‌ها را پشت سر می‌گذارد و به قله‌های افتخار دست می‌یابد، سرمایه‌ای گران‌سنگ و درسی بزرگ برای همه کسانی است که در این سرزمین زندگی می‌کنند. انسان‌هایی با این باور، با تلاش و همت خویش برای کشور عزت و افتخار می‌آفرینند.

رئیس جمهور با تأکید بر مسئولیت دولت در قبال این تلاش‌ها و افتخارات ملی افزود: حضور و افتخارآفرینی شما مایه مباهات ماست. با تمام وجود تلاش خواهیم کرد کمبود‌هایی را که در حد توان دولت قابل رفع است، برطرف سازیم و در این مسیر هیچ‌گونه قصوری نداشته باشیم. امیدواریم خداوند متعال یاری‌گر ما باشد تا شرمنده تلاش‌ها و مجاهدت‌های شما نشویم و بتوانیم بستر حرکت شما را با سرعت و قدرت بیشتری فراهم کنیم.

دکتر پزشکیان همچنین با اشاره به گزارش ارائه‌شده از سوی وزیر ورزش و جوانان درباره دستاورد‌های ارزشمند یک‌سال گذشته، این موفقیت‌ها را نمادی از عزم راسخ و ظرفیت بالای ورزشکاران کشور دانست و اظهار داشت: آنچه در این مدت کوتاه آفریده‌اید، مایه افتخار هر ایرانی است. به شما، به غرور ملی‌تان، به تلاش و استقامت‌تان و به وجود ارزشمندتان افتخار می‌کنم و امیدوارم ما نیز در قبال این همه کوشش، زحمت و پایداری، سربلند باشیم.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به شرایط دشوار و چالش‌های پیش‌روی کشور، بر اراده دولت برای عبور از مشکلات تأکید کرد و گفت: ما تا پای جان برای ایران تلاش خواهیم کرد. دولت با وجود همه کمبودها، مشکلات، فشار‌ها و نامهربانی‌ها، به حول و قوه الهی و با اتکاء به وحدت و انسجام جامعه، خواهد کوشید بر دشواری‌ها فائق آید و اجازه ندهد مانعی در مسیر عزت کشور باقی بماند.

دکتر پزشکیان با مقایسه ایستادگی ورزشکاران در برابر محدودیت‌ها با عزم دولت در برابر فشار‌های بیرونی، خاطرنشان کرد: همان‌گونه که شما در برابر سختی‌ها سر خم نکردید، ما نیز در برابر مشکلات سر تسلیم فرود نخواهیم آورد. با وجود تمامی گرفتاری‌ها و فشارها، حتی اگر قدرت‌هایی با رفتار‌های ناجوانمردانه در برابر ملت ایران بایستند، عزم ما برای ایستادگی و پیشرفت سست نخواهد شد. این پیمانی است که در دولت با یکدیگر بسته‌ایم؛ تا زمانی که جان در بدن داریم و نفس می‌کشیم، برای عزت، سربلندی و پیشرفت ایران عزیز جانفشانی خواهیم کرد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۱۱
ناشناس
۰۰:۳۱ ۰۳ اسفند ۱۴۰۴
خسته نباشی قهرمان .اگر کم بودی هم هست که هست بخاطر یک عده مسئول بی کفایت هست کاری هم به تحریم نداره ۴۰ در صدش تحریم هست مابقی بخاطر مسئولین هست خوبه حالا غربگدایان یه بهونه پیدا کردن که گرانی را گردن تحریم بندازن.خدا رحمت کنه ریس جمهور اقای ریسی و وزیر امور خارجه امیر اعبدللهیان روحشان شاد .
ناشناس
۲۳:۵۲ ۰۲ اسفند ۱۴۰۴
عیدی بازنشستگان رو بده
ناشناس
۲۲:۲۵ ۰۲ اسفند ۱۴۰۴
بلههههه با گران کردن دلار و مایحتاج عمومی مردم همه کمبودها خود برای هزینه سفرهای تفریحی را جبران کرد !!!
ناشناس
۲۱:۴۵ ۰۲ اسفند ۱۴۰۴
سلام ماحتی سهام عدالت نداریم شوهرم کارگرروزمزدهست فراخوان نشدخریدحبوبات برایمان رویاشده چه برسدبه خریدگوشت🥺🥺🥺
ناشناس
۲۱:۳۴ ۰۲ اسفند ۱۴۰۴
از وقتی اومدی فقط سفره مردم کوچکتر شد
ناشناس
۲۱:۰۶ ۰۲ اسفند ۱۴۰۴
تلاش در جهت گرون کردن اجناس
ناشناس
۲۱:۰۳ ۰۲ اسفند ۱۴۰۴
تو رو خدا قیمتهای رو که سه چهار برابر کردی درست کن
قیمت اقلام خوراکی چند برابر شده دیگه خرید بعضی از مواد خوراکی مثل گوشت و مرغ شده آرزو و رویا نمیدونم اگه مسئولین و وزیر وزراء بخدا و روز قیامت اعتقاد داشته باشن چطور میخوان در پیشگاه خداوند جوابگو باشن .
ناشناس
۲۱:۳۸ ۰۲ اسفند ۱۴۰۴
بدون شرح
ناشناس
۲۰:۴۷ ۰۲ اسفند ۱۴۰۴
یک ماه رمضان رو فقط بخوابید قطعا مملکت بهتر میشه
تقی
۲۰:۳۴ ۰۲ اسفند ۱۴۰۴
با سلام و عرض ادب خدمت شما طرح ساماندهی کارکنان دولت چیشد ؟
ناشناس
۲۰:۱۶ ۰۲ اسفند ۱۴۰۴
عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی چی شد
ناشناس
۲۳:۵۴ ۰۲ اسفند ۱۴۰۴
مگر کشوری رو دادند یا لشکری که مثلا تامین اجتماعی رو نداد باشند
ناشناس
۱۹:۴۸ ۰۲ اسفند ۱۴۰۴
از دولت انتظار هست کالابرگ ماه رمضان را واریز کند.
ملت به این کالا برگا نیاز دارن.
از خرجهای اضافی کم کنید به فکر سیر کردن ملت باشید
ناشناس
۲۳:۳۱ ۰۲ اسفند ۱۴۰۴
قرار بود اگ اجناس گرون بشن اونم زیاد بشه پس چیشد روغن بازم گرون شد ک
ناشناس
۱۹:۳۹ ۰۲ اسفند ۱۴۰۴
بیش از این تلاش نکن مردم را به خاک سیاه نشاندی
ناشناس
۱۹:۲۶ ۰۲ اسفند ۱۴۰۴
تازمانی که تیم اقتصادی دولت تغییر نکند اوضاع همین است همتی برداشتی مدنی زاده معاونش بجاش وزیر کردی فرزین را برداشتی همتی را گذاشتی انتشار اوضاع فرق بکند
ناشناس
۱۹:۲۲ ۰۲ اسفند ۱۴۰۴
تلاش نکن لطفن