سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تشکیل پرونده برای ۳۸۴ واحد متخلف در هفته نخست طرح ویژه نظارت

مدیر کل تعزیرات حکومتی مازندران از تشکیل پرونده برای ۳۸۴ واحد متخلف در هفته نخست اجرای طرح ویژه نظارت بر بازار ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده - حسام مدیر کل تعزیرات حکومتی با اشاره به آغاز طرح ویژه نظارت بر بازار ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال از ۲۵ بهمن‌ماه گفت: این طرح به‌صورت مستمر تا ۱۴ فروردین‌ماه ادامه دارد و گشت‌های مشترک سازمان تعزیرات حکومتی، روزانه در دو نوبت صبح و عصر، با حضور رؤسای شعب سیار تعزیرات، بازار کالا‌های پرمصرف ماه مبارک رمضان و خرید شب عید را رصد و کنترل می‌کنند.

او با تشریح عملکرد هفته ابتدایی اجرای طرح، افزود: در هفته نخست اجرای طرح نظارتی رمضان و نوروز، ۱۲۸ گشت مشترک با همکاری دستگاه‌های مرتبط برگزار شد و در مجموع ۸۹۹ مورد بازرسی از مراکز خرید و واحد‌های عرضه انجام گرفت.

حسام گفت: در نتیجه این بازرسی‌ها، ۳۸۴ واحد متخلف شناسایی و برای آنها پرونده تشکیل و به شعب تعزیرات حکومتی برای رسیدگی ارجاع شد. همچنین ۵۱۵ واحد صنفی بدون تخلف بودند.

مدیر کل تعزیرات حکومتی مازندران افزود: از مردم انتظار می‌رود در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، موضوع را از طریق سامانه ۱۳۵ و یا شماره پیامکی ۳۰۰۰۰۰۱۳۵ گزارش دهند تا برخورد لازم با متخلفان در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.