سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غرق شدن چادر‌های آوارگان هم‌زمان با تشدید بمباران‌های غزه

در حالی که باران‌های شدید زندگی آوارگان غزه را فلج کرده و دفاع مدنی درباره ناتوانی در امدادرسانی هشدار می‌دهد، بمباران رژیم اسرائیل ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - نیرو‌های دفاع مدنی نوار غزه اعلام کردند که تیم‌های امدادی آنها چندین خانواده آواره را که چادرهایشان در پی بارندگی‌های شدید در منطقه «المواصی» (جنوب نوار غزه) دچار آب‌گرفتگی شده بود، نجات دادند.

خبرنگار الجزیره از اردوگاه «النصیرات» گزارش داد که ساکنان همچنان از پیامد‌های باران‌های سیل‌آسا رنج می‌برند؛ بسیاری از آنها دیشب نتوانستند وعده سحری خود را به طور طبیعی صرف کنند، چرا که مشغول تخلیه آب از چادرهایشان بودند. او اشاره کرد که حجم درخواست‌های امدادی از دفاع مدنی، بسیار فراتر از توان عملیاتی این نیرو‌ها برای پاسخگویی به آسیب‌دیدگان است.

از سوی دیگر، تشدید نظامی رژیم تروریستی اسرائیل شامل بمباران و تخریب منازل همچنان ادامه دارد. منابع بیمارستانی در «المعمدانی» از مجروح شدن دو نفر بر اثر تیراندازی نیرو‌های اشغالگر در محله «الشجاعیه» شهر غزه خبر دادند. همچنین نیرو‌های صهیونیستی مناطقی در شرق خان‌یونس، غرب شهر رفح و شرق اردوگاه «البریج» را هدف حملات هوایی و توپخانه‌ای قرار دادند.

«فولکر تورک»، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، تاکید کرد که وضعیت در غزه همچنان فاجعه‌بار است و کمک‌های بشردوستانه ارسالی در مقایسه با حجم نیازها، به هیچ‌وجه کافی نیست.

تورک نسبت به احتمال وقوع «پاکسازی قومی» در غزه و کرانه باختری هشدار داد و تصریح کرد که فلسطینی‌ها علاوه بر شهید شدن با آتش نیرو‌های اشغالگر، از گرسنگی و بیماری نیز رنج می‌برند. او تاکید کرد که هرگونه راه حل پایدار باید بر اساس راه‌حل دو دولتی باشد.

منبع: الجزیره

برچسب ها: جنگ غزه ، آتش بس غزه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.