سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آخرین وضعیت احداث آرامستان‌های جدید در تهران

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران از آمادگی شهرداری برای احداث آرامستان‌های جدید در پایتخت خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - مهدی پیرهادی در خصوص احداث آرامستان‌های جدید در پایتخت اظهار کرد: بنده در یک سال اخیر هشدار‌هایی را طی چندین جلسه درخصوص تکمیل ظرفیت بهشت زهرا (س) اعلام کرده بودم. بر همین اساس و با توجه به تکمیل ظرفیت محدود این آرامستان برای دفن روز تا چند ماه آینده، با موافقت ریاست شورا نامه‌ای به استاندار ارسال کردیم که این مجموعه برخی موانع را برطرف کند.

وی با بیان اینکه برخی نقاط پیشنهادی شهرداری تهران در کمیسیون بررسی شد و از بین پنج نقطه نهایی، استانداری تأییدیه چند نقطه را صادر کرد، یادآور شد: مجوز‌های لازم از دستگاه‌های مختلف در این زمینه اخذ شده بود و در نهایت استانداری تأییدیه‌های لازم را انجام داد و بر این اساس قاعدتاً باید این موضوع عملیاتی می‌شد و شهرداری نسبت به آماده‌سازی آرامستان‌ها اقدام می‌کرد.

پیرهادی همچنین تصریح کرد: با وجود طی تمام این مراحل، متأسفانه برخی دستگاه‌ها از همکاری امتناع کردند و مشکلاتی برای ایجاد آرامستان‌ها به وجود آوردند. در صورت عدم رفع موانع، شرایط پیچیده‌ای هم برای شهرداری و هم برای مردم ایجاد خواهد شد.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: طی نامه‌ای تمام موضوعات را با امضای رئیس شورا به استاندار اعلام کردیم و مقرر شد که پیگیری‌های لازم از سوی استانداری صورت بگیرد.

وی با اعلام اینکه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ اعتبارات لازم را برای احداث و آماده‌سازی آرامستان‌های جدید در پایتخت در نظر گرفتیم، یادآور شد: به هیچ عنوان مشکل مالی در این زمینه وجود ندارد و به محض اینکه استانداری موانع ایجاد شده از سوی دستگاه‌ها را رفع کند و هماهنگی‌ها نهایی شود، شهرداری نسبت به آماده‌سازی آرامستان جدید اقدام خواهد کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.