سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اعتراف مالخر به خرید یک تن کابل برق مسروقه؛ پایان فعالیت شبکه سرقت در عملیات پلیس بابل

فرمانده انتظامی شهرستان بابل از دستگیری مالخر اصلی شبکه سرقت، متهم به خرید بیش از یک‌تن کابل برق مسروقه در اجرای طرح ویژه مقابله با سرقت تجهیزات زیرساختی برق، در این شهرستان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛سید سجاد حسنی بالاجاده  - سرهنگ قاسم عزیزی فرمانده انتظامی شهرستان بابل گفت: در ادامه پیگیری‌های کاراگاهان پلیس آگاهی شهرستان بابل در خصوص کشف سرقت‌های گسترده کابل‌های برق، مأموران پس از انجام بررسی‌های میدانی و رصد اطلاعاتی، موفق شدند محل تجمع و خرید اموال مسروقه را شناسایی کنند.

او افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با هماهنگی قضایی در بازرسی از محل، اموال مسروقه و ابزار‌های مرتبط با خرد کردن و ذوب مس در حجم زیاد کشف و متهم را نیز دستگیرکردند.

فرمانده انتظامی شهرستان بابل گفت: متهم پس از انتقال به مقر انتظامی، ضمن اعتراف به خرید بیش از یک‌تن کابل برق مسروقه، از نحوه همکاری خود با چند سارق سابقه‌دار پرده برداشت.

سرهنگ عزیزی در پایان با اشاره به معرفی متهم به مرجع قضایی ضمن تاکید بر همکاری شهروندان هشدارداد: خرید و نگهداری هرگونه اموال فاقد فاکتور و مشکوک به سرقت مصداق مشارکت در جرم بوده و پلیس با هرگونه خرید و فروش اموال مسروقه برخورد قاطع قانونی خواهد داشت.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.