سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غایبان پرسپولیس برابر ذوب آهن مشخص شدند

تیم فوتبال پرسپولیس چند بازیکن خود را به علت مصدومیت و محرومیت در بازی با ذوب آهن در اختیار ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - تیم فوتبال پرسپولیس در حالی به مصاف تیم فوتبال ذوب آهن در هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال می‌رود که تعدادی از بازیکنان خود را به علت مصدومیت و محرومیت در اختیار ندارد.  

دنیل گرا و مارکو باکیچ بازیکنان خارجی پرسپولیس به علت ۴ اخطاره بودن محروم هستند و نمی‌توانند سرخپوشان را در بازی روز شنبه همراهی کنند. همچنین کنعانی زادگان و میلاد محمدی با مصدومیت مواجه هستند و در این بازی حضور ندارند.  

همچنین میلاد سرلک هم از ناحیه دست با مصدومیت شدیدی مواجه شده است و احتمال دارد در بازی روز شنبه غایب باشد. البته سرلک به اوسمار پیغام داده مشکلی ندارد و می‌تواند بازی کند.  

علاوه بر این، سروش رفیعی و محمد امین کاظمیان که در تمرینات پرسپولیس با هم درگیر شدند و اوسمار به این ۲ بازیکن اجازه نداد تا در تمرینات گروهی حضور یابند احتمال دارد که در بازی با ذوب آهن غایب باشند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.