سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۲ افسر ارتشی قزوین در حملات پهپادی دشمن به شهادت رسیدند

سخنگوی شورای تامین استان قزوین از شهادت ۲ افسر ارتش در لشگر ۱۶ زرهی استان در اثر حملات پهپادی رژیم صهیونیستی و آمریکایی خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان _ شهرام احمدپور اظهار کرد: ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه امشب در اثر حملات پهپادی رژیم صهیونیستی و آمریکایی به قرارگاه نیروی زمینی لشگر ۱۶ زرهی استان، ۲ تن از افسران ارتش شهید و بیش از ۱۰ تن مجروح شدند.

وی با بیان اینکه صبح امروز نیز در اثر حملات پهپادی، ۲ نفر شامل یک دانش آموز و سرباز در شهرستان آبیک به شهادت رسیدند، تصریح کرد: عملیات امدادرسانی به لشگر ۱۶ زرهی در دستور کار قرار دارد.

احمدپور بر حفظ خونسردی مردم در خرید مایحتاج تاکید کرد و گفت:‌تمامی کالاهای استراتژیک در فروشگاه‌ها و مراکز عرضه به اندازه کافی تامین شده و مشکلی از این بابت وجود ندارد.

این مسوول یادآور شد: نانوایی‌ها به صورت ۲۴ ساعته پای کار هستند و سوخت به اندازه کافی در استان وجود دارد و امیدواریم هر چه زودتر شرایط عادی شود.

ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.