سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید قراردادی گوشت مرغ در قم با هدف امنیت غذایی

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم از آغاز طرح تولید قراردادی گوشت مرغ در استان با هدف ثبات هرچه بیشتر بازار و امنیت غذایی خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛زهره شعبانی - منصور دیان اردستانی،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم در گفتگو با خبرنگاران  با اشاره به آغاز طرح تولید قراردادی گوشت مرغ در قم گفت: این طرح در راستای ثبات هرچه بیشتر بازار و تامین پایدار امنیت غذایی مردم اجرایی می شود.

وی  افزود: این طرح با هدف مدیریت یکپارچه از جوجه‌ریزی تا عرضه، به دنبال پایداری اشتغال و تضمین سود منطقی برای تولیدکنندگان است.

،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در این رویکرد راهبردی، زنجیره تولید با نظارت مستقیم دستگاه‌های متولی ساماندهی می‌شود تا دغدغه تولیدکنندگان در تأمین نهاده‌ها و نقدینگی برطرف گردد.

وی گفت: با اجرای این قراردادها، توازن میان تولید و تقاضا برقرار شده و علاوه بر ارتقای ظرفیت‌های تولیدی استان، فرآیند توزیع مرغ در شبکه مصرف با شفافیت کامل انجام خواهد شد.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.