سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امام جمعه زابل:

جنگ اراده‌ها میدان اصلی شکست دشمن است

امام جمعه زابل گفت: جنگ کنونی پیش از آنکه مسابقه تسلیحاتی باشد، نبرد اراده‌هاست و ملت بزرگ ایران با هوشیاری و حضور در صحنه، توطئه‌های دشمنان برای سوریه‌سازی و لیبی‌سازی کشور را خنثی کرده و با اتکا به خداوند، پیروزی نهایی را رقم خواهد زد.

باشگاه خبرنگاران  جوان  _ حجت‌الاسلام والمسلمین مجید پوراندخت در خطبه‌های نماز جمعه امروز ۱۵ اسفند زابل با تأکید بر اینکه ایام قدر، ایام قدر انقلاب اسلامی نیز هست، تصریح کرد: دشمنی که امام و مقتدایمان را شهید و ترور کرده برای بعد از او هم برنامه دارد، باید مراقب بود و قدر این روزها را بدانیم و راه امام شهید و شهدای والامقام را با قدرت ادامه دهیم.

وی به تشریح باورهای شیطانی رژیم صهیونیستی پرداخت و گفت: صهیونیست‌های خبیث با تفکر غلط آرماگدون قصد دارند با نابودی مسجد الاقصی بر جهان مسلط شوند و معبد سلیمان را بسازند؛ تفکری که بر پایه ریختن خون کودکان و برده‌سازی انسان‌ها استوار است.

 

امام جمعه زابل با اشاره به قدرت بی‌نظیر جمهوری اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: امروز این ملت بزرگ در دو جبهه جهانی با ابرقدرت‌ها می‌جنگد؛ هم در جبهه سخت نظامی در برابر حدود ۴۰ کشور، با ده‌ها لایه پدافندی و هم در جنگ نرم با شایعات و ایجاد یاس و دوقطبی. هدف دشمن، سست کردن اراده ملت و اجرای پروژه شیطانی سوریه‌سازی و لیبی‌سازی در ایران است، اما به فضل خداوند، این توطئه‌ها با هوشیاری مردم شکست خورده است.

 

وی با بیان اینکه کار بزرگ امام شهید در ۳۷ سال گذشته، ایستادگی در برابر این پروژه‌ها بود، افزود: اکنون نوبت ماست. ملت ایران نشان داده که پس از شهادت رهبر حکیم و فرمانده خود، محکم ایستاده و کار را به پایان خواهد برد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین افزود: شورای رهبری و مجلس خبرگان در حال انجام وظایف خود هستند و به زودی علمدار سوم انقلاب مشخص خواهد شد؛ هر شخصیتی که توسط خبرگان انتخاب شود، ولی أمر، نائب امام زمان علیه السلام و اطاعت از او بر همه واجب است.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه ولایت مراحلی دارد و یکی از مراحل آن رضایت به قضا و قدر الهی است، اظهار کرد: یقین داریم که امام شهیدمان راضی به مقدرات الهی بودند.

 

امام جمعه زابل با اشاره به فداکاری خانوادگی رهبر معظم انقلاب، شهادت ایشان، همسر مکرمه و برخی فرزندانشان، گفت: شما همه چیز را در راه این نظام و انقلاب فدا کردید و ما نیز اعلام می‌کنیم که جان و فرزندانمان فدای این انقلاب خواهد شد.

 

وی در پایان با تأکید بر اینکه ایده امام شهید زنده است و این ملت به فضل الهی پیروز خواهد شد، خاطرنشان کرد: غده سرطانی رژیم صهیونیستی توسط ملت بزرگ ایران و نیروهای مسلح از صفحه زمین محو خواهد شد.

دفتر امام جمعه زابل 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.