سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ممنوعیت تردد در محور چالوس کشور

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: ممنوعیت تردد در محور چالوس تا اطلاع ثانوی لحاظ شده است.

باشگاه‌خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری - ایمان محرابی‌نیا مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور در خصوص  آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور اظهار داشت:  تردد کلیه وسایل نقلیه از محور چالوس و آزادراه تهران–شمال در مسیر جنوب به شمال تا اطلاع بعدی ممنوع است.

محرابی‌نیا با اشاره به وضعیت ترافیکی محورهای پرتردد افزود: در حال حاضر ترافیک سنگین در محور هراز در مسیر رفت و برگشت محدوده‌های سه‌راهی چلاو و بایجان گزارش شده است. همچنین در آزادراه رشت–قزوین محدوده گلسرک و آزادراه کرج–تهران محدوده گرمدره ترافیک سنگین جریان دارد.

وی ادامه داد: تردد در محورهای فیروزکوه، جاده قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس در مسیر رفت و برگشتو نیز محور چالوس و آزادراه تهران–شمال در مسیر شمال به جنوب روان است.

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور درباره وضعیت جوی نیز گفت: محورهای فیروزکوه و چالوس در ارتفاعات دارای مه‌گرفتگی هستند و سایر محورهای شمالی فاقد مداخلات جوی گزارش شده‌اند. همچنین در برخی از محورهای استان اصفهان بارش باران مشاهده می‌شود.

محرابی‌نیا در ادامه به محورهای مسدود غیرشریانی اشاره کرد و افزود: محورهای پونل–خلخال، هشتگرد–طالقان و پاتاوه–دهدشت تا اطلاع بعدی مسدود هستند.

وی همچنین گفت: برخی محورهای کشور دارای انسداد فصلی هستند که شامل محورهای گنجنامه–تویسرکان، سروآباد–پاوه (گردنه تته)، سی‌سخت–پادنا (رفت و برگشت) و وازک–بلده می‌شود.

مرکز مدیریت راه‌های کشور از رانندگان خواست پیش از سفر با اطلاع از آخرین وضعیت جاده‌ها و شرایط جوی، برنامه‌ریزی لازم را انجام دهند.

 

برچسب ها: حمل‌ونقل ، ترافیک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.