سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همزمان با شب‌های قدر؛

پویش «قم، شهر یتیم نوازی» اجرا می‌شود

مدیرکل کمیته امداد استان قم از برگزاری پویش بزرگ «قم، شهر یتیم نوازی»هم‌زمان با روز بیست و یکم ماه رمضان و سال‌روز شهادت امام علی (ع) خبر داد.

  باشگاه خبرنگاران جوان - حجت‌الاسلام والمسلمین محمدطه مهری با اشاره به پویش  «قم، شهر یتیم نوازی» گفت: هم‌استانی‌ها می‌توانند در شب ۲۱ ماه رمضان و هم‌زمان با سال‌روز شهادت امیرالمؤمنین علی (ع)، با الگو گرفتن از سیرۀ آن حضرت، در حمایت از کودکان یتیم و محسنین سهیم شوند.

وی ادامه داد: در این پویش، نیکوکاران می‌توانند با قبول سرپرستی و حمایت مالی از ایتام و محسنین، گامی ارزشمند در مسیر مهربانی و دستگیری از نیازمندان بردارند.

مدیرکل کمیته امداد استان قم عنوان کرد: این پویش توسط اداره اکرام استان قم و با هدف حامی یابی برای فرزندان ایتام و محسنین و رفع نیازمندی‌های آن اجرا می‌شود.

وی یادآور شد: در سال‌های گذشته استقبال خوبی در این حوزه صورت گرفت و در مجموع قم، جزء استان‌های پیشرو در این حوزه است.

این مسئول ادامه داد: این طرح با برقراری پایگاه‌های حامی یابی اجرا می‌شود، همچنین باتوجه به شرایط موجود و برای تسهیل امر برای مردم نوع دوست استان در راستای مشارکت در این امر خیر، امکان مشارکت غیرحضوری با ارسال عدد ۲۵ به ۳۰۰۰۳۳۳۳ فراهم شده است.

مهری خاطرنشان کرد: کمک به ایتام در فرهنگ دینی ما جایگاه مورد تاکید قرار دارد و بدون شک مشارکت در این امر برکت‌های زیادی را برای زندگی افراد به همراه خواهد داشت و افراد می‌توانند با مشارکت در آن به اندازۀ توان خود به فرزندان ایتام و محسنین کمک کنند.

منبع:روابط عمومی اداره کل کمیته امداد استان قم

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.