سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خودکفایی کالا‌های استراتژیک گامی در جهت تحقق شعار سال

رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: استفاده از تکنولوژی و روش‌های نوین آبیاری گامی موثر در تحقق شعار سال محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - پیمان عالمی رئیس اتاق اصناف کشاورزی با بیان اینکه برای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی گام هایی در بخش تولید باید برداشته شود، گفت: در شاخص اقتصادی کشور و اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری، در حوزه تولید محصولات کشاورزی با تمام توان در راستای ارتقای کیفیت محصولات و کمیت در واحد سطح با استفاده از تکنولوژی و روش های نوین موفق شویم.

به گفته وی، با توجه به شرایط امروز که دشمن به استقلال  و عزت کشور حمله کرده است، از این رو باید هوشمندانه مسیر را پیش ببریم.

عالمی ادامه داد: برای برداشتن گام های موثر در حوزه اقتصادی و تولید نیاز است که از تکنولوژی های روز و روش های نوین، اصلاح بذور استفاده کرد و از طرفی بهره وری آب را ارتقا داد تا بتوان در سنگر تولید و بخش اقتصادی کشور گام های موثری برداشت.

رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: این حوزه با امنیت غذایی و قدرت غذا کاملا مرتبط است، از این رو باید گام های موثری در حوزه  خودکفایی کالاهای استراتژیک برداشت تا این امر منجر به تامین کالاهای ارزان قیمت سفره خانوار شود و همواره شرایط را به سمتی پیش برد که نیازمندی به آن سوی مرزها کاهش یابد و از طرفی در بحث کیفیت به سطحی برسیم که همانند گذشته بیش از پیش به امر صادرات داشته باشیم‌.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.